Bugün ve yarın Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, nazik, hassas, gizemi seven, sır saklayan, iyimser, keyifli bir insansınız. Sezgileriniz çok güçlü ve onları kullanmasını biliyorsunuz. Etrafınıza karşı rahat tavırlarınız, nazik duruşunuz çevrenizdekileri etkiliyor yalnız bazen gereksiz alınganlık ve küskünlükler yaşıyorsunuz. Bu sene, maddi konularda yaz aylarında şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Ağır işleriniz için bugünün enerjisinden yararlanın. Haftasonu, harcamalarınız ve para konularınız ön planda olacak. Pişmanlık duymamak için düşünmeden alışveriş yapmayın.




Boğa Burcu: Sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda önemli sorumluluklar bugün sizi beklerken, arkadaş ortamlarınızda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Konuşmalarınız artacak ve işleriniz yoğun olacak.




İkizler Burcu: Bugün çalışıyorsanız tamamlamanız gereken işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Aklınız geçmiş konu ve olaylara takılı olabilir. Duygularınızı bir arada olacağınız insanlara belli etmeyeceksiniz.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda geleceğe yönelik işler ve planlar devreye girebilir. Bugün sosyal ortamlarınız ve arkadaş meclislerinizde keyfiniz yerinde olacak. Parasal konulara takılmayın.




Aslan Burcu: Bu cumartesi, aile hayatınızın ağır işleri için harekete geçebilirsiniz. Göz önünde olmaktan, kalabalık yerlerde bulunmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Özel hayatınızda zorlanmalarınız olabilir.




Başak Burcu: Yakın çevrenize veya iletişimde bulunacağınız insanlara yardım etme isteğiniz yüksek olabilir. Bugün dış ortamlarda, değişik ve farklı ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Canınız iş yapmak istemeyecek.




Terazi Burcu: Bugün, parasal sorumluluklarınız için uğraşılarınız artacak. Çalışmıyorsanız, işinizin planlamaları devrede olabilir. Gizemli konu ve olaylara ilginiz artabilir. Duygularınızı gizlemeyin.




Akrep Burcu: Aşk ve özel hayatınız için önemli kararlar alabilirsiniz. Bu haftasonu özel hayatınız devrede olacak. Sevdiğiniz insana göre kendinizi ayarlamak durumunda kalabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu cumartesi, ev hayatınızda ağır işleriniz varsa onlar için gereken dirayeti ve isteği üzerinizde bulacaksınız. Günlük işlerinizi gözünüzde çok büyütmemeye çalışın. Yakın çevrenize karşı anlayışı elden bırakmayın.




Oğlak Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınız için önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Aşk hayatınızda keyfiniz yerinde olacak yalnız yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir.




Kova Burcu: İş hayatınızda enerjiniz kalıcı ve düzenli çalışacak. Bir çok işinizi bu dönem rahatlıkla halledebileceksiniz. Aile hayatınızda sorumluluklarınız yüzünden sıkışmalar yaşayabilirsiniz.




Balık Burcu: Geleceğinizi düzenlemek ve sorumluluklarınızın altına girmekten korkmayacaksınız. Başkaları için üstleneceğiniz sorumluluklarınız artacak. Enerjinizi yüksek tutmanız gereken bir süreçtesiniz.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR