Bu Cumartesi Ay Kova Burcunda dolaşacak. Özgürlüğümüze ve bireyselliğimize düşkün olabiliriz yine de olan biteni konuşmak, paylaşmak ve grupsal çalışmalar içinde olmak bizim için önemli olacak. Fikri sabitlikten kaçınmak faydamıza olabilir. Teknolojik konuların üzerine daha fazla düşebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; olaylardan ve insanlardan çabuk etkileniyorsunuz ve bu da ruh halinize olumsuz yansıyor. Etkili konuşmalarınızla insanların dikkatini çekiyorsunuz. Yalnız asabi tavırlarınız, elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanmanıza neden oluyor. Bu sene, ortaklaşa parasal konularda şanslarınız yüksek.




Koç Burcu: Sosyal ortamlarınız ve çevrelerde kolay tepki vermelere ve sinirlenmelere açık olacaksınız. Parasal meselelerin arkadaşlarınızla aranıza girmesine izin vermeyin. Onun dışında kalabalık yerlerde keyfiniz yerinde olabilir.




Boğa Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda, özel hayatınızda veya bu Cumartesi çalışıyorsanız bir arada olacağınız insanlarla bazı anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Siz esnek ve rahat oldukça işlerin daha kolay ilerlediğini göreceksiniz.




İkizler Burcu: Hayatınızda bazı düzenlemeler yapmak isteseniz bile kafanızdaki bazı düşünceler bunları kolay yapmanıza engel oluyor. Dış ortamlarda kolay tepkiler vermeye açıksınız. İlişkilerinizi ve kendinizi yıpratmayın.




Yengeç Burcu: Bugün daha sezgisel ve derinden ilerlemek isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda çok kolay tepki vermeye meyilli olacaksınız. Arkadaşlarınızdan duyacağınız bazı sözler, sizi hemen aşağıya çekmesin.




Aslan Burcu: Bugün özel ilişkilerinize yoğunlaşacaksınız yalnız aile hayatınızda bazı zorlanmalara ve kolay tepkilere açık olabilirsiniz. Sevdiğinizle dış ortamlarda bulunun. Size eşlik edecek sevdiğiniz insanlar çevrenizde olacak.




Başak Burcu: Bu Cumartesi yapılması gereken günlük işlerinizin peşinden gidebilirsiniz. İşlerinizi hallederken yakın çevrenizdeki insanlara vereceğiniz tepkilere bugün dikkat edin. Hayata esnek yaklaşmak işinize yarayabilir.




Terazi Burcu: Hayattan eğlenmek ve keyif almak isterken bugün vereceğiniz tepkilerle özel yaşantınızda bazı sıkıntılara açık olabilirsiniz. Aktiviteler gününüzü doldurabilir. Kendinizi daha fazla eğitmek istediğiniz bir dönem.




Akrep Burcu: Aile hayatınızda bugün çok kolay tepki vermeye meyillisiniz. Hayatınızda yaşadığınız değişimler sizi büyütürken, yaşadığınız bazı olayları anlamlandırmak bugün size kolay gelmeyebilir.




Yay Burcu: Yakın çevrenizle iletişimlerinizde işler istediğiniz gibi gitmediğinde çok kolay tepkiler verebilirsiniz. Özel ve birebir ilişkilerinizde zorlandığınız konular geride kalırken, eski sorunların üzerine bugün çok gitmeyin.




Oğlak Burcu: Bu haftasonu maddi konulara daha fazla takılı olacak ve sosyal çevrenizdeki organizasyonlarda kolay tepki vermeye açık olacaksınız. İş hayatınızda işlerin yavaş yavaş yoluna girmeye başlaması sizi biraz rahatlatabilir.




Kova Burcu: Bugün kendi plan ve programlarınızı yaparken dış ortamlardan gelecek bazı müdahaleler sizi sinirli kılabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda hayata daha rahat bırakmalısınız. Hayatınız giderek renkleniyor.




Balık Burcu: Bu Cumartesi dış ortamlarda tepkileriniz ve karşılaşacağınız tepkiler sizi ruhen yorabilir. Önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Aile hayatınızda güzel ilişkiler sığınacağınız limanlar olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR