Bugün oluşan merkür- plüton birleşimiyle, bir fikir aklımıza takılıp kalabilir. Her sorunun en derinine inmek isteyecek, yüzeysel konuşmalardan sıkılacağız. Araştırma, inceleme ve çözüm isteyen her iş için olumlu etkiler altındayız. İletişimimizde başkalarını etkileyebiliriz yalnız merkürün geriliyor olması geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntı ve sorunları takıntılarımızı arttırarak yeniden karşımıza getirebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, hoş, dikkatleri üzerine çeken, çok yönlü, becerikli, sosyal bir insansınız. Çok yönlü ve sosyal yaşam tarzınızla bir çok arkadaş ve seveniniz var. Evlilik ve özel hayatınızda sürtüşmelerden kaynaklı olarak zorlanmalar görülebilir. Oldukça cesursunuz. Bu sene, bazı fikirlerinizi uygulamak isteyeceksiniz.




Koç Burcu: İş hayatınızda kafanıza takacağınız bazı eski konular, patronlarınız veya beraber iş yaptığınız insanlarla olan diyaloglarınızı gerginleştirebilir. Biraz sakin olmaya çalışın ve anlık fikir değişimlerinden uzak durun.




Boğa Burcu: Bugün biraz takıntılı ve biraz da olayların derinine inmek isteyen düşünce şekliniz seyahat, eğitim, ticaret ve yabancılarla yapılacak işlerinizde bazı sorunları karşınıza getirebilir. Olayları çok didiklememeye çalışın.




İkizler Burcu: Parasal konularda sıkıntı yaşadığınız bazı olayları derinine inerek araştırmak isteyebilirsiniz. Kafanıza takılan bir ödeme veya para konusu bazı sosyal işlerinizde zorlanmanıza neden olabilir. Dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.




Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanın bazı sözleri, konuşmaları kafanıza takılabilir, Baskı ve yönlendirmeli konuşmalar özellikle göz önünde olacağınız ortamlarda sizi zorlayabilir. Yine ortaklaşa işlerinize dikkat edin.




Aslan Burcu: Bazı iş konuşmaları kafanıza takılabilir, olayların derinine inmek ve gerçekleri ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz, bu da beraber iş yaptığınız yabancı kişilerle sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Yine iş seyahatlerinizde bazı aksiliklere açık olmalısınız.




Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya çocuk ilişkinizde baskı, yönlendirme etkisine karşı dikkatli olun. Kafanıza bazı konular takılabilir ve siz bu konularda biraz düşüncesiz ve anlık tepkiler vermeye müsait olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Aile ortamlarınızda güçlü ve biraz da üzerinizde etkili eski sorunlar veya konuşmalar ortaya çıkabilir, bu konuşmalara partnerinizin veya sizin vereceğiz tepkilere bugünlerde çok dikkat etmelisiniz.




Akrep Burcu: Yakın çevrenize yapacağınız bazı konuşmalar sizi zorlayabilir. İş alanlarınızda da kolaylıkla bazı konuları kafanıza takmaya meyilli olacaksınız. İş ilişkilerinizi ani sıkılganlıklar ve tepkilerle bozmamaya çalışın.




Yay Burcu: Parasal konularda etkili ve güçlü davranma isteğiniz özellikle risk içeren işlerinizde zorlanmalara neden olabilir. Bir yandan da bugün aşk hayatınızda farklı ve değişik tepkiler altında olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Kendi istekleriniz konusundaki ısrarınız ve baskıcı konuşmalarınız, aile ortamlarınızda gerilimlere sebep olabilir. Ne siz onları üzün ne de onların sizi üzmesine izin verin. Değişimlere açık olun, sıkılganlıklardan kaçının.




Kova Burcu: Bugün bilinçaltınıza takılan bazı obsesif düşünceler, yakın çevre iletişiminizi zorlayabilir. İletişim halinde olacaklarınıza karşı anlık ve sinirli tepkiler vermeye müsait olacaksınız aman dikkat.




Balık Burcu: Bugün arkadaşlarınızla girişeceğiniz bazı konuşmalar, onlarla olan ilişkilerinizi zorlayabilir. Maddi olarak sahip olduklarınızı sorgulayabilir ve parasal konularda anlık tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR