Bugün sabah saat 07:13 te boğa burcunda bir yeniay oluşacak. Yeniay zamanı atılacak adımlar, yapılacak başlangıçlar uzun soluklu olacağından, önemli kararlar ve başlangıçlarımız için bu Pazartesi ve sonrası harekete geçebiliriz. Kararlı olduğumuz konularda bu yeniay bizi rahatlıkla harekete geçirecek ve duygusal olarak güçlü adımlar atmamızı sağlayacak. Birgün sonra merkürün gerilemesini hesaba katarsak iletişimimizi bu yeniay da daha açık ve net tutmamız önem kazanabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; dayanıklı, güçlü, sevimli kişiliğiniz var. Güçlü bir bünyeye sahipsiniz ve kolay kolay hasta olmazsınız. Tatlı diliniz ve sevimliliğinizle anlaşamayacağınız insan yok. Özel yaşantınızda didişmeyi seviyorsunuz ama bu size ayrı bir özellik katıyor. Bu sene, hayatınızda önemli yenilikler oKoç Burcu: Bugün, oluşan yeniay sizin para ve maddi değerler evinizde gerçekleşecek. Parayla veya hayatınızla ilgili her tür somut adımı, ticarete dayalı işlerinizi, maddi anlamda başlayacak her tür oluşumu bu süreçte değerlendirebilirsiniz.




Koç Burcu: Bugün, oluşan yeniay sizin para ve maddi değerler evinizde gerçekleşecek. Parayla veya hayatınızla ilgili her tür somut adımı, ticarete dayalı işlerinizi, maddi anlamda başlayacak her tür oluşumu bu süreçte değerlendirebilirsiniz.


Boğa Burcu: Bu sabah sizin burcunuzda oluşan yeniay, üzerinizdeki ağır ve yoğun baskıları azaltmaya ve girişimleriniz için yeşil ışık yakmaya başlayacak. Her tür konuda uygulamalarınızı bu döneme denk getirmeye özen gösterin. Enerjiler sizden yana olacak yalnız parasal işlerde gözünüz açık olsun.




İkizler Burcu: Bu ay atacağınız adımlarda, girişeceğiniz işlerde şartlar sizin elinizde olmayabilir. O yüzden diğer herhangi bir yeni girişimde bulunmamalı, planlarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay için planlarınızı tasarlamalısınız. Hayır işleri, başkalarına yardım gibi etkileriniz yüksek olacak.




Yengeç Burcu: Bugün itibarıyla, sosyal çevre ve arkadaşlıklar evinizde bir yeniay oluşıyor. Oldukça iş odaklı bir ayın ardından artık daha sosyal olmak ve arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Bol bol gezin, dolaşın, çeşitli grupsal aktivitelere katılın ve yalnız kalmayın.




Aslan Burcu: Artık kariyeriniz ve iş alanlarınız için harekete geçebilirsiniz 15 gün boyunca her tür girişim ve adımlarınız destekleniyor olacak. İçinizdeki ateşi ve sabırsızlık etkilerini kontrol edebilir ve günün şartlarına uygun olarak hareket edebilirseniz, her şey harika olabilir.




Başak Burcu: Sizin uzak çevre, seyahat, eğitim, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda gerçekleşen bu yeniay, bu alanlarda bir işiniz varsa önemli kararlarınızı tetikleyebilir. İş alanlarınızda daha önceden konuşulmuş işlerinizin peşinden gitmelisiniz.




Terazi Burcu: Ortaklaşa çalışmalarda bulunmak, sevdiğiniz kişiyle ortak bütçe oluşturmak ve bu alanlarda yeni adımlar atmak için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız. Bankaya dair işleriniz, kredi alım, vergi konuları, prim, nafakaya dayalı işleriniz için bugünden sonra çok rahat harekete geçebilirsiniz.




Akrep Burcu: Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler alanınızda gerçekleşen yeniay, bu alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayacağınız bir döneme işaret ediyor. Evlilik ve ilişkilerinizle ilgili önemli konular içinde olabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu yeniayla birlikte bir işe başvurmak, adım atmak, işinizle ilgili konularda atılımlara geçmek için uygun bir süreç içinde bulunuyor olacaksınız. Yine sağlığınızla veya beslenmenizle ya da alışkanlıklarınızla ilgili yeni kararlar alabilir ve uygulayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınız bu ay devrede. İçinizde cıvıl cıvıl bahar rüzgarları esecek. Aşkı arıyorsanız, etkilerine çok çabuk kapılabilirsiniz. Çocuk istiyorsanız, şartlar yine sizden yana. Merkürün gerilemesini hesaba katarsak iletişiminize herzamankşnden daha çok özen gösterin.




Kova Burcu: Evinize dair konularla uğraşabilir, eşya alımı, tadilat, boya, dekorasyon gibi olaylara kalkışabilirsiniz. Ailevi konulara odaklanmanız ve sorunlar varsa bunların üzerine gitmeniz uygun olacak. İletişiminizi sevdiklerinizle açık tutmaya çalışın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR