Haftaya ay aslan burcundayken eğlenceli, risk içeren, organize olmayı gerektiren işlerimize, aşk hayatımıza veya çocuk ilişkilerimize odaklanarak başlayabiliriz. Perşembe günü yardımsever, fedakar, başkalarını düşünen yönlerimiz ön plana geçebilir. Cuma günü merkür ikizler burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde daha sosyal, aktif olmaya başlıyoruz. Pazar günü ise, bazı görüşmeler, konuşmalar ve fikirler bozulabilir. Negatif olmamaya özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; keyifli ortamlara olan düşkünlüğünüz zaman zaman sizi tembelleştirebilir. Hayattaki güzellikleri takdir ediyor ve seviyorsunuz, ailenize karşı güçlü bağlarınız var. Bu sene, şansınız çok yüksek. Her anlamda hayat size göz kırpıyor.




Koç Burcu: Keyfiniz yerinde olarak güne giriş yapacaksınız. Hayata aşkla, yaratıcılıkla bakacaksınız. Özel hayatınızdaki bazı zorlanmalar sizin olumlu ve esnek yaklaşımınızla kolay halledilebilir. İletişiminizi yüksek tutacaksınız.




Boğa Burcu: Ailenizle vakit geçirmek bugün öne çıkabilir. Onlar için yapmak istediğiniz bir takım günlük işlerinizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde fedakarlıkları aşırıya kaçırmayın.




İkizler Burcu: İnsanlardan göreceğiniz destekle yeni iş konuşmaları gündemde olabilir. Kolay ve etkili iletişiminiz bu alandaki işlerinizde güzel şanslar oluşturabilir. Sosyal çevrelerde ve eğlenceli ortamlarda durumlara sizin kadar kolay adapte olan birisi olamaz.




Yengeç Burcu: Yaptığınız işlerin karşılığını maddi anlamda kolay görebileceğiniz bir gün içindesiniz. Farkındaysanız siz hayata esnek yaklaştıkça hayat size istediğiniz ve hayal ettiğiniz herşeyi veriyor. Arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklarınıza dikkat edin.




Aslan Burcu: Hayatın size birçok konuda göz kırptığını görmek sizi rahatlatabilir. Herşeye fikirsel olarak karar veriyorsunuz ama uygulamakta zorlanıyorsunuz. İş alanlarınızda hemen tepki vermeye yatkın olacaksınız.




Başak Burcu: Diğer insanları daha fazla düşünmekten vazgeçin ve biraz kendinize yoğunlaşın. Bugün para harcamalarınızı abartmayın. Duygularınız sizi birçok olayda yönlendirecek ve sezgileriniz bazı cevaplar almanıza neden olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR