Bugün ve yarın Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak(tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, huzursuz, güvenilir, enerji dolu, sosyal ve insanların dikkatini üzerinize çeken bir insansınız. Organizasyon, muhasebe, insanları yönlendiren işlerde başarılı olursunuz. Güçlü dostlarınız size gereken desteği verecekler. Aşırı alıngan ve duyarlı yapınızı dengelemezseniz özel hayatınızda zorlanırsınız. Bu sene, hayata güçlü bir şekilde tutanacaksınız.




Koç Burcu: Bugün maddi konularınızı gözden geçirmek ve buna göre adım atmak isteyeceksiniz. İnsanlarla girişeceğiniz iş birliklerinizden önemli faydalar sağlayabilirsiniz. Seyahat, keyif ve eğlence dozunu bugün arttırabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün güzel bir mola vermek ve isteklerinizin peşinden koşmak iyi gelebilir. Parasal konularda dengeyi tutturmakta zorlanabilirsiniz. Fazla para harcamamaya özen gösterin. Özel hayatınızda duygusal olarak zorlanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, özel hayatınızda şanslı, mutlu ve keyifli etkiler altındasınız. Bu aralar her konuda sessiz ve derinden gitmek tercihiniz olabilir. Ketum taraflarınız ön planda olacak. Hayatı sorgulamalarınız artabilir.




Yengeç Burcu: Bugün, yapacaklarınızı abartmamaya çalışın. Yemek, içmek eylemleriniz artabilir. Keyfiniz yerinde olacağından, ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda bulunacaksınız.




Aslan Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda, özel hayatınızda oldukça keyifli bir gün sizleri bekliyor. Göz önünde olacak, evde bulunmak istemeyeceksiniz. Özel hayatınızda bazı şeyleri göz ardı etmekte zorlanabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, aile hayatınızda mutluluğu tadacaksınız. İlişkilerinizde abartı ve aşırı iyimserlik ön plana geçebilir. Uzak akrabalardan veya daha az tanıdığınız insanlardan alacağınız haberlere çok takılmayın.




Terazi Burcu: Kendi üzerinizde müthiş bir değişim yaşıyorsunuz ve şu sıralar enerjiniz neyi, ne şekilde yaptığınızla çok ilgili. Bugün, duygu ve düşüncelerinizde abartıya kaçmaya ve aşırı iyimser olmaya meyilli olacaksınız.




Akrep Burcu: Parasal konularda kendinizi iyi hissettiğiniz için harcamalarınız hızlanabilir. Abartıdan uzak durun. Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla aranızda bazı anlaşmazlıklar olabilir, gözünüzde büyütmeyin.




Yay Burcu: Özel hayatınızda ve kişisel isteklerinizde abartı ve iyimserlik gününüze damgasını vuracak. Sevdiğiniz insanla şansınız çok yüksek. Bugün hizmet etmeyi sevecek, günlük işlerinizi kolay halledeceksiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, yalnızlığın tadını çıkarmak, sadece kendinize ve ruhunuza vakit ayırmak isteyeceksiniz. Olayların psikolojik yönleri daha fazla ilginizi çekebilir. Özel hayatınızda keyif yapmak isterken bazı organizasyon bozuklukları oluşabilir.




Kova Burcu: Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir aradayken, kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Hala kafanız karışıksa ve enerjinizi tam anlamıyla kullanamıyorsanız, ilginizi evinize ve ailenize yöneltebilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün, oldukça etkili ve keyifli iletişimler sizi bekliyor olacak. Yakın çevrenizle beraber hareket edecek, sevdiğiniz arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız. İş alanlarınızda kendinizi mutlu hissedeceğiniz gelişmeler kapıda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR