Geçtiğimiz hafta gündeme sürpriz yaz aşkları damgasını vurdu..




Sosyetenin ünlü isimleri Yunanistan’ın dünyaca ünlü tatil ve eğlence adası Mykonos’ta buluştu. Bir önceki yazımda Mykonos’un ünlü isimleri ağırlayacağını sizlerle paylaşmıştım. Geçtiğimiz hafta kimi ararsanız Mykonos’taydı. Gazete sayfalarına yansımıyan onlarca isim eğlence adasında tatilin ve eğlencenin keyfini çıkardılar...




HT KULÜP bu yazın en çok konuşulan sürpriz aşk haberini sizlerle paylaştı. Ömer - Arzu Sabancı çiftinin oğlu Hacı Sabancı ile genç sosyetenin gözde isimlerinden Yasemin Taciroğlu'nun Mykonos’taki aşk tatilleri bu yazın bomba haberiydi. Duyduğuma göre Yasemin Hanım bu haberin duyulmasından pek memnun olmamış ''Sadece arkadaşız henüz aşk boyutunda bir ilişkimiz yok'' diyormuş ancak benim duyduklarım ise ateş bacayı çoktan sarmış genç sevgililere mutluluklar diliyorum. Önümüzdeki günlerde ikilinin St. Tropez’den tatil görüntüleri gelirse şaşırmamak lazım.




Haftanın bir diğer bomba haberi ise Alara Koçibey ile genç sevgilisi Eren Morova’nın yine Mykonos’ta objektiflere yansıyan aşk dolu görüntüleriydi. Bu haberi de önce HT MAGAZİN sayfalarında ardından HT KULÜP’ te sizlerle paylaştık. Şimdiye kadar hiçbir yerde bu kadar samimi görüntülenmeyen ikilinin keyifleri yerindeydi. Özellikle Alara Hanım’ın mutluluğu fotoğraflara yansımıştı. Alara Koçibey, Fransa’da kaçak olarak yaşayan Cem Uzan’dan boşanma sürecinde oldukça zor günler geçirmişti. Alara Hanım, zor günleri geride bırakmış ve Eren Morova ile mutluluğu yakalamışa benziyor.




Yaptığımız özel haberlerimiz bir veya iki gün sonra gazete sayfalarına yansıyor açıkçası HT KULÜP’ ün haberlerinin meslektaşlarımız tarafından kullanılmasından memnunluk duyuyorum ancak kendi haberleriymiş gibi kaynak gösterilmeden okuyucuya sunulması emek hırsızlığına giriyor. Ben ve ekibim etik olarak kim veya hangi haberi kullanırsak kullanalım kaynak gösteriyoruz bu emeğe saygıdır. Meslaktaşlarımızın kaynak göstermeden haberlerimizi okuyucularıyla kendilerininmiş gibi paylaşması emek hırsızlığıdır. Zaten herkes ne olduğunun farkında bir tek onlar değil!




Uzun ve yorucu bir sürenin ardından nihayet bende ailemle birlikte bir haftalık bir tatile gidiyorum. Çok uzaklarda değil Bodrum’da olacağım tatil dönüşü gördüklerimi duyduklarımı sizlerle paylaşacağım.




Herkese iyi tatiller, iyi haftalar..





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR