Derin Mermerci Aydın




Cemiyetin moda ikonlarından Derin Mermerci Aydın'ın tarzı yıllardan beri çok beğenilir. Kimi zaman mini bir etekle ya da yırtık bir jean’le karşımıza çıkan Aydın, kış aylarında katıldığı davetlerde de çok konuşuldu. Günlük hayatta deri ceket, pantolon, gömlek giyen Derin Hanım, gece katıldığı davetlerde bacak dekoltesiyle modaseverlerin gönlünü çoktan fethetti.




Ronit Hakko




En iyi giyinen kadınlar arasında yer alan Ronit Hakko, günlük hayatta genelde pantolon tercih ediyor. Kot pantolonunu farklı gömleklerle kombinleyen Ronit Hanım, kış aylarında aksesuvar olarak bere ve şapka kullanıyor.




Yasemin Özilhan




Hayranları tarafından en çok ne giydiği merak edilen Yasemin Özilhan, ne giyse yakışıyor. Fit vücudu sayesinde kombinlerinde miniyi tercih eden Özilhan, uzun deri çizmelerini kış boyunca ayağından çıkarmadı. Boğazlı kazak, uzun palto ve güneş gözlüğünden vazgeçmeyen Özilhan için modanın kraliçesi desek abartmış olmayız.




Sedef Zaim




Sedef Zaim, pantolon, elbise, etek, gömlek kombinleriyle hemcinslerine adeta moda dersi veriyor. Çekiciliği elden bırakmayan Zaim, kızlarına da stil konusunda akıl veriyor.




Sanem Tezman




Sosyetenin en güzel sarışınları arasında yer alan Sanem Tezman, sade şıklığın en iyi temsilcilerinden. Ne giyse


‘Ben buradayım’ diyor. Davetlerde genelde elbise giyen Sanem Tezman, şıklıkta rakip tanımıyor.




Pelin Akın Özalp




Genç işkadını Pelin Akın Özalp, aktif bir iş hayatı olduğu için günlük kıyafetlerini etek ve ceket şeklinde kombinliyor. Konu akşam davetlerine gelince adeta moda şov yapan Özalp, farklı renk seçimleriyle karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR