Caroline Koç-Nevbahar Koç




Koç Ailesi’nin üyeleri, her zaman giydikleri kıyafetleri kendilerine yakıştırmayı biliyor. Hanımefendi tarzıyla siyah kumaş pantolondan vazgeçmeyen Caroline Hanım, üzerine giydiği renkli tarz gömlekleriyle stiline farklı bir hava katıyor. Nevbahar Koç ise özellikle modacı arkadaşı Atıl Kutoğlu'nun tarzını çok beğeniyor ve tasarımlarını keyifle giyiyor.




Suzan Sabancı Dinçer




Yeni trendleri yakından takip eden ve bunu tarzına yansıtan Suzan Sabancı Dinçer'in ayakkabı ve çanta tutkusunu bilmeyen yok. Koyu renk saçlarını, hafif makyajla tamamlayan Dinçer, akşam davetlerinde uzun abiye elbiseler giyiyor. Suzan Hanım, stiliyle hemcinslerine ilham veriyor.




Oya Eczacıbaşı




Oya Eczacıbaşı, davetlerde ve sosyal hayatta genellikle koyu rengi tercih ediyor. Davetlerde saçlarını topuz yapan Eczacıbaşı, gündüz organizasyonlarında omuzlarında kestirdiği saçlarını açık bırakıyor.




Aylin Tahincioğlu




Tarz sahibi kadınlardan Aylin Tahincioğlu, feminen stiliyle modaseverlerin baş tacı diyebiliriz. Kışın uzun paltolarını topuklu botlarla tamamlayan Tahincioğlu'nun yaz-kış kombinleri ayrı bir güzel!




Alara Koçibey




Kimi zaman bir davette son derece seksi bir elbiseyle karşımıza çıkan Alara Koçibey, kimi zaman da sosyal hayattaki salaş tarzıyla herkesi şaşırtmayı başarıyor. Maskulen giyinmeyi seven Koçibey için moda demek kendine yakışan demek.




Berrin Zorlu




Yıllardır değişmeyen kızıl saçlarıyla bütünleşen Berrin Zorlu, davetlerin şık isimlerinden. Genellikle elbiseleri tercih eden Zorlu, pastel tonları, yeşil ve maviyi de kullanıyor. Vücudunu iyi tanıyan ve nasıl giyinmesini gerektiğini çok iyi bilen Berrin


Hanım, kış davetlerindeki kombinleriyle moda otoritelerinden her zaman tam not alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR