Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, çok yönlü, duygusal, çalışkan, sorumluluk sahibi bir insansınız. Çok duygusal bir yapınız olduğundan insanlardan kolaylıkla etkilenme meyilindesiniz. Çalışkan yapınız size iyi arkadaş çevresi kazandıracak. Bu sene, aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Çözümsel yaklaşımlarınız onlarla bir sorununuzu halletmenize neden olabilir. önemli konuşmalara ve görüşmelere bugün açık olun ama yenilikler yerine var olan konular üzerine yoğunlaşın.




Boğa Burcu: Bugün önemli bir parasal meseleyi, var olan sorunlarınızı konuşmak ve görüşmek için uygun olacak. Sıkılganlıklarınız yüksek olsa bile maddi konulara odaklanabilir ve bir işinizi halledebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan iletişiminizde farklı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Daha önceden düşündüğünüz veya dile getirdiğiniz bir konu bugün yeniden gündeme gelebilir.




Yengeç Burcu: Kendinizi ifade ederken, sevdiğiniz kişiyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Daha önceden çözülmemiş bir konu yeniden gündeme gelebilir. Bilinçaltınızda çözümü isteyin.




Aslan Burcu: Bugün dış ortamlarda, seyahatlerde bazı gelişmeler karşısında sinirli davranışlarınız ortaya çıkabilir. Bir yandan da sosyal ortamlarda arkadaş ilişkilerinizde daha önce konuşulmuş bazı konular oluşabilir.




Başak Burcu: Maddi konulara, ödemelere vereceğiniz tepkileri iyi analiz etmeye çalışın. Bir yandan da bugün önemli bir kariyer konuşması, bazı eski işlerin gündeme gelmesi görülebilir.




Terazi Burcu: İlişkinizde biraz daha esnek davranmaya çalışın. Ayrıca daha önceden konuşulmuş bir seyahat veya eğitim fırsatı bugün yeniden devrede olacak, harekete geçmek için eksikliklerinizi bugün tamamlayabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bugün iş alanlarınızda bazı olaylara karşı ani ve sinirli tepkiler verebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında, sevdiğiniz insanla bazı planlar yapabilir ve parasal durumunuza istediğiniz çözümleri sağlayabilirsiniz.




Yay Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bazı konuları konuşmak ve ilişkinizde geçmiş konulara çözümler üretmek için uygun bir gün olacak. Yine eskiden konuşulmuş ortak bir iş gündeme gelebilir.




Oğlak Burcu: Anlık tepkilerle davranışlarınızı kontrol etmeniz önemli olacak. Özel hayatınızda bazı olayların ardındaki sebeplerin peşine düşebilirsiniz. Bir yandan da bugün iş alanlarınızda konulara çözüm odaklı yaklaşacaksınız.




Kova Burcu: Kolay sıkılacaksınız. Bir yandan da daha önceden konuşulmuş bir iş yeniden gündeminize yerleşebilir. Ayrıca aşık olduğunuz insanla ilişkiniz hakkında konuşmak önem kazanabilir.




Balık Burcu: Maddi konularda ani ve tepkisel davranmaya meyilli olacaksınız, bu yüzden de ani para harcamalarından veya herhangi bir eşya alımından uzak durun. Bugün kafanız çözüme yönelik çalışacak.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR