Bugün Ay Balık Burcunda olacak. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Genel olarak duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, kuvvetli, iradeli, araştırmacı, aktif bir insansınız. Başkalarının yanında çalışmaktan çok sizin profesyonel anlamda kendi kariyeriniz olmalı. Öğrenme ve öğretme güdünüz iyi çalışıyor, herkesle kolay anlaşıyorsunuz. Bu sene, iş hayatınızda kendinizi ortaya koyacaksınız.




Koç Burcu: İletişim halinde olacağınız insanlarla konuşmalarınız üzerinizde strese neden olabilir. Bu yüzden önemli işleriniz varsa hemen halletmeye çalışın, kendinizi ailenizin yanında huzurlu hissedeceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün para kazanmak ve de sosyal ortamlarda parasal konuşmalar içinde olmak hoşunuza gitmeyecek. Ters tepkiler vermek yerine daha sakin durmalı ve karşı tarafı dinlemeye çalışmalısınız.




İkizler Burcu: Bugün bir yandan kendi isteklerinizi gerçekleştirmek, diğer yandan iş alanlarınıza tıkılıp kalak arasında gidip gelebilirsiniz. Bir işin karşılığını aldığınızda çektiğiniz sıkıntıyı da hemen unutuyorsunuz.




Yengeç Burcu: Bugün bazı konuşmalar gözünüzde büyüyebilir. kendi şansınıza ve gücünüze inandığınızda dağları yerinden oynatacak güce sahipsiniz, haydi bugün o gücü ortaya çıkarın ve ondan yararlanın.




Aslan Burcu: Güzel gelişmelere gebesiniz ve kuracağınız doğru dostluklar ve iş arkadaşlıkları istediğiniz ve beklediğiniz başarıyı ayağınıza getirecek. Arkadaşlarınızdan uzak durmayın ve onların sorunlarını göz ardı etmeyin.




Başak Burcu: Kariyerinizde tek başınıza hareket etmek isterken, herşeyi bir partnerle yapmak durumunda kalmanıza çok takılmayın ve sevdiğiniz insanla toplum içinde anlaşmazlıklara dikkat edin.




Terazi Burcu: İş ortamlarınızda, ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. para kazanma dürtünüz sizi doğru bir şekidle çalıştırıyor, iş konularında şansınıza güvenmeyi denemelisiniz.




Akrep Burcu: Eğlenmek ve kendinizle olmak arasında gidip geliyorsunuz. Kendinizi herşeyden soyutlarsanız hayatınızdaki güzellikleri keşfetmekte zorlanabilirsiniz. Karşı tarafı acıtıcı hareketlerinizden uzak durun.




Yay Burcu: Özel hayatınızdaki bazı konuşmalar bugün sevdiğiniz insanla anlaşamamanıza ve birbirinizi yanlış anlamalara varabilir. Karşı tarafı etraflıca dinlemeden üzerine gitmeyin.




Oğlak Burcu: İş hayatınızda bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olacaksınız. Kendinizi net ve iyi bir şekilde ifade etmeye özen gösterin.




Kova Burcu: Bu hafta misafirleriniz olabilir, vaktinizi onlara harcayabilirsiniz. Evinizi güzelleştirmek ve eve birşeyler almak sizi mutlu edebilir. Ne yaşarsanız yaşayın hayata aşkla bakmaktan vazgeçmeyin.




Balık Burcu: Bugün sadece kendi isteklerinizi ön sıraya almak isterken, aile hayatınıza vakit ayırmanız sizi zorlayabilir. Ev ve aile hayatınıza gereken özeni göstermekten kaçınmayın.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR