Bugün merkür gerilemesine ikizler burcuna geçerek devam edecek. İletişimde bozulmalar, sorunlar, elektronik aletlerde yaşayacağımız aksilikler ay başına kadar etkili olabilir. Yine bu süreçte yakın çevre ve akrabalarımızla olan iletişimimize dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, çekici, sosyal, girişimci, rahat bir insansınız. Girişimci yapınızla bulunduğunuz çevrelerde insanları etkilemeyi başarıyorsunuz. İyi bir plan yapmadan harekete geçmemeniz sizin yararınıza olacak. Amaçlarınızı doğru ve gerçekçi bir şekilde belirlemelisiniz. Bu sene, özel ilişkileriniz hız kazanıyor.




Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda kolay harekete geçeceksiniz, aile ve ev işlerinizde de şanslı etkiler altında olacaksınız. Sosyal çevre alanlarınız aktif olurken, gece saatleri, düşünceleriniz ön plana çıkacak.




Boğa Burcu: Bugün daha fazla göz önünde olacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Aklınız yapacağınız bir kısa seyahatin planlarına takılı olabilir. Yakın çevrenizden destek alacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün, iş hayatınızda yardımsever etkileriniz devrede olacak. Göz önünde olacağınız yerlerde mutlu olacaksınız. Merkür sizin burcunuzda gerilemesine başladığından yanlış anlaşılmalara dikkat edin.




Yengeç Burcu: Bugün düşündüğünü veya hayal ettiğiniz bir seyahat ya da iş gündeme gelebilir. Ortaklaşa para konularında özgür ve kafanıza buyruk davranmayı seviyorsunuz. Bugün hayattan alacağınız keyif yüksek olabilir.




Aslan Burcu: Bugün, başkalarına yardım etmek isteğiniz yüksek çalışacak. Özel hayatınızda keyifli ve anlamlı bir gün sizleri bekliyor, sevdiğiniz insanla arkadaş ortamlarınızda güzel planlar yapabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla sosyalliğinizi arttırırken, arkadaşlarınız ilişkiniz konusunda size ilham verecek. Hayal ettiklerinizi gerçekleştireceğiniz bir dönemdesiniz. Kariyerinizdeki yanlış anlaşılmalara dikkat edin.




Terazi Burcu: Bugün iş alanlarınızda yaratıcı ve yardımsever etkileriniz yüksek olacak. Daha çok aşk hayatınıza, çocuklarınızla olan ilişkilerinize ya da eğlenceli yer ve ortamlara kanalize olacaksınız.




Akrep Burcu: Bugün, aşk hayatınızda oldukça romantik konuşmalar veya görüşmeler gündeme gelebilir. Ailenize karşı vurdumduymaz tavırlardan uzak durun ve onlara daha fazla ilgi gösterin.




Yay Burcu: Bugün, aile hayatınızda yardımsever ve keyifli yanlarınız öne çıkacak. Aile büyüklerinizle, kardeş ya da akrabalarınızla olan konular daha fazla ön planda olabilir. Özel ilişkilerinizde iletişiminize bu dönem dikkat edin.




Oğlak Burcu: Bugün, özel hayatınızda iletişiminiz yumuşak ve yaratıcı olacak, sevdiğiniz kişiyle romantik, kısa vadeli planlar içine girebilirsiniz. Merkür 01 temmuza kadar iş ve sağlık alanlarınızda gerileyecek aman dikkat.




Kova Burcu: Bugün, iş alanlarınızda yaratıcı etkileriniz devreye girebilir. Özellikle paraya dayalı konuşma ve görüşmeler yapabilirsiniz. Eski aşklarınız bu dönem karşınıza çıkabilir.




Balık Burcu: Bugün, aşk hayatınızda güzel ve romantik etkiler devrede olacak. Yön belirsizliğinizi bir parçada olsa üzerinizden atmasını bileceksiniz. Herşeyi geçmişle karşılaştırma yapmaktan vazgeçin.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR