Bugün sabah saatlerinde ay terazi burcunda dolaşıyor ama hiçbir açı almadığı için öğlene kadar boşlukta olacak.. Bu yüzden önemli işlerimizi saat 12:00 den sonra yapmak önemli olmalı. Sabah saatlerinde sabırsızlıklarımız olabilir ama öğleden sonra daha yaratıcı ve daha üretken bir ruh hali içinde olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, keyifli , anlayışlı, cömert ve insanları önemseyen bir insansınız. Akıllısınız ve sizi mutlu edecek işin peşinden koşuyorsunuz. Ailenize karşı güçlü bir bağınız var. Sosyalliği ve güzel ortamları seviyorsunuz. Bu sene, sosyal çevreniz size birçok konuda yardımcı olacak. Önemli bir iş devreye girebilir.




Koç Burcu: Öğlen saatlerinde ilgi alanınız ortaklaşa para alanlarınıza kaymaya başlayacak. Ortaklaşa para konularınızda özellikle kafanızda oluşturduğunuz çözümleri hayata geçirebileceksiniz.




Boğa Burcu: Sosyal çevrenizle olan bağlantınız bugün önem kazanacak. Öğleye kadar önemli kararlar almamaya çalışın, Öğleden sonra ise özel hayatınıza daha fazla ilgi göstermeye başlıyorsunuz.




İkizler Burcu: Bugün sabah saatlerinde riskli işlerden kaçının. Önemli kararlar almayın, çünkü ay boşlukta bulunuyor. Öğleden sonraysa daha farklı işinize kanalize olacaksınız. iş alanlarınızda güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Öğleden sonra aşk hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Hayata daha farklı gözlerle daya yaratıcı ve üretken bir şekilde bakıyor olacaksınızOrtaklaşa para alanlarınızda ise güzel gelişmelere sahipsiniz.




Aslan Burcu: Öğleden sonra daha fazla davranışlarınıza odaklanıyor olacaksınız. Ayrıca aile hayatınız, evinize yönelik konular önem kazanmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla ilişkinizi güzelleştireceğiniz bir dönem.




Başak Burcu: Parasal konularda sabah saatlerinde aceleci davranmamaya özen gösterin. Öğleden sonra ise gününüz hızlanıyor. İletişiminiz artacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla, daha fazla iletişim halinde olacaksınız.




Terazi Burcu: Sabah saatlerinde heyecanlı, biraz sakar ve aceleci tavırlar içerisinde olacaksınız. Öğleden sonra ise parasal işlerinizi halletmek için harekete geçebilirsiniz. Daha fazla teklifle karşılaşmaya doğru gidiyorsunuz.




Akrep Burcu: Uzak diyarlardan uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler yine gün içerisinde keyfinizi yerine getirecek. Yine satış, reklam, medya, eğitim veya seyahat işlerinizden beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz.




Yay Burcu: Günün ikinci yarısında daha dingin ve huzurlu bir süreç sizi bekliyor olacak. Aynı zamanda eviniz ve aileniz ile yapılması gereken işleriniz öğleden sonra devreye girebilir.




Oğlak Burcu: İletişim halinde olacağınız bu dönem içerisinde yakın çevrenize ve akrabalarınıza karşı gereğinden fazla tavizkar davranıyor olabilirsiniz. Özel hayatınızda ise şanslı ve anlayışlı etkiler altında olacaksınız.




Kova Burcu: Bu gün parasal olarak maddi anlamda önemli görüşmeler ve konuşmalar gündeminizde. Kafanızda bir takım planlarınız var ve bu planlarınızı uygulamak için öğleden sonrayı iyi bir şekilde kullanmaya özen gösterin.




Balık Burcu: Sabah saatlerinde alelacele verdiğiniz kararlarla yapacağınız bir takım ödemelerde dikkatli olmaya özen gösterin. Öğleden sonra ise gününüz daha neşeleniyor. Kararlarınızı uygulamaya koyun.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR