Bugün ve haftasonu Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; eliniz çok açık ve sizden daha alt pozisyonda insanlarla karşılaştığınızda oldukça bonkörsünüz. Şansınız çok yüksek. Seyahat etmeyi seviyorsunuz. Bu sene, maddi konularda kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.




Koç Burcu: Geri plana attığınız bazı düşünceler, bazı konuşmalarınızda sizi yanıltabilir. Herşeyi ben bilirim tavrından uzak durmaya çalışın. Sosyal ortamlardaki güzel ilişkiler, istediğiniz sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir.




Boğa Burcu: Bugün, maddi konular ağırlıklı olmaya başlıyor. İş hayatınızda yapacaklarınız başkaları tarafından biliniyor ve bu aralar sizin hakkınızda güzel konuşmalar geçiyor, bu da işinizde yeni alternatiflere neden olabilir.




İkizler Burcu: İş hayatınızdaki oluşumlar, gelecek planlarınızda sizi yanıltmasın. Daha az iş yaptığınız veya tanıdığınız insanların iş konularında daha büyük faydasını göreceksiniz.




Yengeç Burcu: Bugün ve bir kaç gün boyunca kendinizi geri planda tutabilirsiniz. Ayrıca insanların size teklif ettikleri konular ve bazı durumlar bugün kafanızı daha da karıştırabilir.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda partnerinizle bu aralar ilişkiniz oldukça uyumlu, en azından ilişkinizde sorunlar varsa onunla aynı tarafta olmak ve bu sorunları gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz.




Başak Burcu: Bugün, kariyer ve iş alanlarınız yoğunlaşacak. Başkalarından desteğiniz yüksek olacak ve yaptğınız işi seveceksiniz. Bu dönem özel hayatınızda, sosyal çevre ilişkilerinizde iyi hissediyorsunuz.




Terazi Burcu: Uzak ortamlardan alacağınız haberler, bazı yanıltıcı etkilere neden olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı rahat bıraktığınız müddetçe şartların sizin lehinize olduğunu siz de farkediyorsunuz.




Akrep Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız devreye girmeye başlayacak. Sevdiğiniz insanı gereksiz yere gözünüzde büyütüyor, pireyi deveyi yapıyorsunuz. Beklentilerinizi düşük tutun.




Yay Burcu: Bugün, özel hayatınız devreye girmeye başlayacak. Aile hayatınızda oturmamış konu ve olaylar duygusal olarak bugün sizi fazlasıyla etkileyebilir. Yakın çevrenizden, istediğiniz duygusal desteği göreceksiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, iş, hizmet ve sağlık konuları dikkat çekmeye başlayacak. Yapılması gerekenlere odaklanabilirsiniz. Yakın çevre iletişiminiz ve yapmanız gerekenler arasında dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, aşk hayatınız devreye girmeye başlıyor. Aklınız fikriniz sevdiğiniz insanda olacak. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde önemli tahminlerden kaçının, yanılma ihtimaline karşı temkinli hareket edin.




Balık Burcu: Bugün, ev ve aile konularınız önem kazanmaya başlayacak. Yalnızlığı seven yapınızla bugün evde vakit geçirmek ve ruhunuza zaman ayırmak isteyebilirsiniz.















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR