Bugün gökyüzünde oluşan güneş- jüpiter karesiyle şanslı etkilerimiz devrede olacak ama davranışlarımızda abartıdan uzak duralım. Kolay gaza gelip tutamayacağımız sözler altına girebiliriz. Karşımıza çıkacak fırsatlar değişik ve daha önceden karşılaşmadığımız fırsatlardan olabilir. Aşırı iyimserlik gün içinde etkili olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; karakterinizin güçlü yanı ve etkileyici fikirleriniz iş hayatınızda size önemli kapıları açacak. Doğru zamanda, doğru yerde bulunmanız başkalarının bir adım önünde gitmenize neden oluyor. Anlaşma ve sözleşme imzalarken dikkatli olmalısınız. Bu sene, özel hayatınızda abartıdan kaçının. Şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Özel hayatınızda ve ev ortamlarında, şansınızın epey yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Özellikle gayrimenkul, emlak ya da arsa konularında yakalayabileceğiniz fırsatları değerlendirmeye çalışın.




Boğa Burcu: Kendinizi ortaya koymaktan, odak noktası olmaktan keyif alacaksınız. İş alanlarında yeni fırsatlar söz konusu olabilir. Mesleğinizde şansınızın arttığı bir dönemdesiniz.




İkizler Burcu: Para alanlarında, ortaklaşa atılacak adımlarda abartılı davranma isteğinizi dizginlemeye gayret edin. Para alışverişlerinde düşündüğünüzden daha fazla harcamalarınız olabilir.




Yengeç Burcu: Ev ortamlarında şansınız yüksek . Aile hayatınızda, bir çok fırsat kapısı açılabilir. Aile işlerinizde, özellikle de gayrimenkul ve emlak konularında görüşmeniz gereken başlıklar karşınıza çıkabilir.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizde meydana gelen mucizevi olaylar sizi de olumlu etkileyecek. Hiç beklenmedik yerlerden güzel teklifler ve haberler almanız sayesinde motivasyonunuzun arttığını göreceksiniz.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda karşı tarafın isteklerini de göz ardı etmemeye gayret edin. Arkadaş çevrenizden gelebilecek olan yeni iş teklifleri ve para fırsatları yüzünüzü güldürebilir.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda oluşması mümkün olan yeni fırsatlara açık olun. Profesyonel hayatta alacağınız güzel geri bildirimler sayesinde kendinizi daha motive hissedebileceksiniz.Fırsatlara kendinizi açın.




Akrep Burcu: Geri planda durduğunuz her tür iş için ise güzel ve şanslı bir gün. Yeni seyahat ve iş fırsatları yüzünüzü güldürebilir. Akademik veya profesyonel konularda güzel adımlar atabileceksiniz.




Yay Burcu: Abartılı harcamalarınızı, ilişkide olduğunuz kişiye yüklememeye özen gösterin. Alışverişlerinizde, biraz daha sakin karar vermeniz gerekebilir. Sosyal ortamlarda aynı anda birden fazla işle uğraşabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. İlişkide olduğunuz kişiye vereceğiniz sözlerde abartıdan kaçınmalısınız. Değişik yöntemlere açık olun.




Kova Burcu: Bilinçaltınızda saklı bekleyen fikirleriniz, iş alanlarınızda abartılı davranmanıza yol açabilir. Yeni bir iş seyahati, medya fırsatları ya da eğitim alanında farklı gelişmeler karşınıza çıkabilir.




Balık Burcu: Kalabalık mekanlarda ve grupça yapılan aktivitelerde, arkadaşlarınızla bir aradayken eğlenceyi biraz fazla abartabilirsiniz. Sanata, üretkenliğe dayalı işlerinizde, yaratıcılığınız çok yüksek.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR