Bugün Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler. Duygusal olacağımız bugün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjiniz çok yüksek ve insanları kolaylıkla etkileyebiliyorsunuz.Yöneticilik yeteneğiniz gelişmiş olmasına rağmen,sanat alanında da başarı sağlamanız ve kariyer yapmanız mümkün. Macera yaşamaya bayılıyorsunuz. Bu sene, aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Abartmaktan uzak durun.




Koç Burcu: Bugün mümkün olduğunca geri planda durmalı ve önemli kararlardan kaçınmalısınız. Neşeniz yerinde olacak, kafanızda halledemediğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu arkadaş ortamlarınızda ve sosyal olaylara yönelik geçirebilirsiniz. Kişisel hayatınızda önünüzü tam olarak görememeniz net olarak hareket etmenizi engelleyebilir.




İkizler Burcu: Bugün kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı ve isteklerinizi doğru yönlendirirseniz, önünüzdeki dönem daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün yabancı ortamlarda ve yeni tanışacağınız insanlarla olan duygusal temasınızda olumlu bir gün sizi bekliyor olacak. Çok meşgul olacağınız bir gün geçirebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi konularıyla ilgili konularda kafanız meşgul olabilir.Yine ortaklaşa giderlerinizde siz üzerinize düşeni yapacaksınız. Güzel gelişmelere gebesiniz.




Başak Burcu: Karşı tarafın istek ve düşünceleri sizin istek ve düşüncelerinizden önce gelecek. Özel hayatınızda fedakarlıklarınız öne çıkabilir. İş hayatınızda net olmayan durumlar kafanızın karışık olmasına neden olabilir.




Terazi Burcu: Günlük işlerinizde dağınık ve biraz da rahat davranmaya müsait olacaksınız. Daha planlı ve programlı olmaya gayret etmelisiniz yoksa işleriniz zamanında yetişmeyebilir.




Akrep Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız bugün sizi hareketlendirebilir ama yine de kafanız dağınık olacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgili haberler ve konular hayatınızda öne çıkabilir.




Yay Burcu: Ev ve aile konuları bugün vaktinizin çoğunu alabilir. Daha çok evinizde vakit geçirmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Bu aralar vereceğiniz kararların netliğini bugün sorgulayabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, yakın çevre alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. İletişime yönelik işlerinizde kafanızı dinç ve berrak tutmaya özen gösterin. Çevrenizdekiler sizi yanlış yönlendirebilir.




Kova Burcu: Bugün parasal konularda ve sahip olduğunuz değerlerde iyi bir noktada olduğunuzu farkedeceksiniz. Sadece yapmanız gereken daha az kendinizden ödün vermeniz ve bu konularda net olmanız.




Balık Burcu: Bugün daha hareketli ve aktif birgün geçireceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizin yardımına koşabilir veya onlarla aynı fikirde olabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız hala ön planda.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR