Bugün Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal, girişken, güçlü, etkili, toleranssız bir insansınız. Etkili ve güçlü arkadaşlarınız sayesinde hayatta istediğiniz bir çok şeye sahip olacaksınız. Kendinizi göstermeyi ve ön planda olmayı seviyorsunuz. Bu sene, hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi sıkıştırmayın.




Koç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınıza yoğunlaşacağınız bugün, başkaları için bir şeyler yapmak ve üstlenmek istemeyeceksiniz. Sevdiklerinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. İkilemler devrede.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insan için üstleneceğiniz fedakarlıklar, duygusal olarak sizi zorlayabilir. Bugün canınız yalnız olmak isteyebilir ama partnerinizle olmak durumunda kalabilirsiniz.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarınızda vaktinizi geçirmek isterken bu Cumartesi iş alanlarınızdaki sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. İşlerinizi bir sıraya sokmaya ve bu sıraya göre davranmaya çalışın.




Yengeç Burcu: Göz önünde olmanız ve işlerinize yönelmeniz gereken bu dönem, keyifli ortamlarda bile aklınız yapacaklarınızda. Bugünün tadını çıkarmayı deneyin ve biraz kendinize izin verin.




Aslan Burcu: Dış ortamlar, değişik insanlarla olan ilişkileriniz ve işleriniz, bu haftasonu evinize gereken vakti ayırmanıza engel olabilir. Bugün evinizde olmak isteyeceksiniz ama şartlar izin vermeyebilir.




Başak Burcu: Yakın çevre sorumluluklarınız parasal konularda sizi ikilemde bırakabilir. Bir yandan çevrenize yardım etmek istiyorsunuz ama diğer yandan sizin de hesabınızı iyi yapmanız gerekiyor.




Terazi Burcu: Bu Cumartesi maddi olarak kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olacak. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bu dönem, kendiniz için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.




Akrep Burcu: İş ve hizmet alanlarınızdaki yoğunluklarınız devam ettiği müddetçe, kendi hayatınıza gereken özeni göstermeniz mümkün olmayabilir. Bugün iş ve kişisel istekler arasında gidip gelebilirsiniz.




Yay Burcu: Sportif faaliyetleriniz, eğlenceli alanlarınız devrede olmasına rağmen, bugün canınız birşey yapmak istemeyebilir. Gireceğiniz ortamlarda herşeyi gözünüzde büyütmeyin.




Oğlak Burcu: Sosyal çevre ve arkadaş sorumluluklarınız bugün aile ortamlarınızdan uzak veya normal ev hayatınızdan daha farklı bir gün geçirmenize neden olabilir.




Kova Burcu: Bugün gözönünde olacağınız ortamlarda bazı ikilemleriniz olabilir. Herşeye iyimserlikle yaklaşmaktansa, bazı şeyleri sorgulayabilirsiniz. İletişiminizde sıkılganlıklarınız fazla olabilir.




Balık Burcu: Bugün sorumluluklarınızdan uzaklaşma isteğiniz yüksek olacak. Maddi konulara odaklandığınız bu dönem, değişik ortamlarda farklı şeyler yapma isteğiniz, sorumluluklarınızla çatışabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR