Bugün, yarın ve perşembe öğlene kadar Ay Boğa Burcu'nda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Bu tarihlerde bir aciliyeti yoksa bu organlarımız hassas olacağından ameliyat olmamalıyız. Bahçe ve tarım işleriyle uğraşmamız yerinde olacaktır. Kök bitkiler ekmek, yeni toprak eklemek, saksı değişimi için uygun zamanlar.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, kabiliyetli, uyumlu, sanatkar bir insansınız. Elinizden her iş geliyor. Karşılaştığınız sorun ve engellerde en büyük yardımcınız kendinizi yenilemeyi bilmeniz. Sanatçı yapınızla sanat ve edebiyatla ilgili alanlarda başarı kazanmanız ve ünlü olmanız mümkün. Bu sene, parasal konularda şanslarınız olacak.




Koç Burcu: Bugün, parasal konularınız devrede olacak. İş alanlarınızda kendinizi ve duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Özel hayatınızda karamsar etkilere kapılmayın ve sevdiğiniz insana daha sıcak davranın.




Boğa Burcu: Bugün, kendinizi daha rahat ve iyi hissedeceksiniz. Özel istekleriniz devrede olacak. Güçlü ilişkilerinizle, dış dünyadan alacağınız destekler hayatınızı daha da anlamlandırabilir. Kendinize vakit ayırın.




İkizler Burcu: Önemli işlerle uğraşmak yerine daha rahat ve keyfinizi yerine getirecek konu ve olaylara yönelmeniz yerinde olacak. Bilinçaltınız aktif olacak ve olayları gereğinden fazla gözünüzde büyütmeye müsait olacaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınız ve çevreniz devrede olacak.Katılacağınız bir davette veya organizasyonda, diğer insanlarla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu aralar biraz daha sosyalleşmeye bakın.




Aslan Burcu: İş ve kariyer alanlarınız bir kaç gün boyunca daha fazla ön planda olabilir. Etkili iş gücünüzü ve bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda özellikle yeni tanışacağınız insanları devreye sokmaya çalışın.




Başak Burcu: Bu bir kaç gün, dış ortamlarda, değişik yer ve insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli ve güçlü yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bugün kendinize olan güveniniz düşük olabilir.




Terazi Burcu: Bu bir kaç gün boyunca ödemeler ve ortaklı para konularınız devrede olacak. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar ve yardımlar sizi mutlu edebilir. Hayatınızla ilgili önemli kararlar ve sorumluluklar devreye girebilir.




Akrep Burcu: Bir kaç gün boyunca özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devrede olmaya başlayacak. Özel hayatınızda güçlü iletişiminizle, hem sevdiklerinizin, hem de sevdiğiniz insanın takdirini kazanacaksınız. Enerjinizi iyi kullanın.




Yay Burcu: Bir kaç gün boyunca tamamlamanız gereken günlük rutin işleriniz ve koşturmacalarınız devreye girebilir. Maddi konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Biraz kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza odaklanın.




Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devreye girmeye başlayacak. Kendinizi ve güçlü yönlerinizi, eğlenceli yer ve ortamlarda ortaya koyacaksınız. İş alanlarınızda karamsarlığı bir kenara bırakın.




Kova Burcu: Bu bir kaç gün boyunca , eviniz ve aileniz için hareket edebilirsiniz. Etkin düşüncelerinizi aile ortamlarınıza yansıtmak öne çıkabilir. Şansınız sizi bir çok konuda destekleyecek ama karamsarlıktan uzak durun.




Balık Burcu: Bugün, iş ilişkilerinizde güçlü ve kalıcı bağlantılar söz konusu olabilir. Parasal konularda destekleneceksiniz. Yakın çevre iletişiminiz devrede olacak. Gün içinde duygusal olarak iniş çıkışlarınız fazla olabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR