Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Başak Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi oluruz. En küçük şeyleri bile çok düşünerek kafamıza takarız. İlişkilerde mesafemiz artar, çok düşünüp, az konuşuruz. Çok disiplinli ve planlı bir ruh haline bürünürüz. Mantıklı hareket eder ve sağlığımıza önem veririz. Tamamlanması gereken işlerimiz için harika günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, akıllı, harekete geçmeyi seven bir insansınız. Neyin ne olduğu ve nerde doğru hamle yapılması gerektiğini biliyorsunuz. Eğitim ve ailenin yönlendirmesi hayatınızda önemli olabilir. Özgür olmaktan korkmayın ve sizi sınırlayan etkilerden kurtulun. Bu sene hayatınızda şanslı etkileriniz yüksek.




Koç Burcu: Aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak. Yapılması gereken işlerinizi ailenizde kolay halledeceksiniz. Sevdiğiniz insanlara hayata aynı noktadan bakıyorsunuz. Bu da ilişkinizi güçlendiriyor.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlarda hayatı daha keyifle algılayacaksınız. Çocuğunuz varsa ona karşı eleştirel olmamaya çalışın. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecek.




İkizler Burcu: Siz planlarınızı kendinize göre yapın ama uymayan olursa buna anlayış gösterin. Aile çevrenize karşı iyimser olarak verdiğiniz sözler havada kalmasın. Ailenizin parasal işlerini halletmek bugün kolay olacak.




Yengeç Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız güzel planlar devrede olurken, bugün hızlı bir iletişimle gününüzü iyi planlamalısınız. Bu aralar sağlığınız iyi ve hayata sağlam bir noktadan bakıyorsunuz.




Aslan Burcu: Kendinizi ve hayatınızı irdelediğiniz bir dönemde olduğunuz için


hissiyatınızı takip etmek önemli olacak. Aile sorumluluklarınıza karşı önemli görevlerinizi gün içinde yerine getireceksiniz.




Başak Burcu: Kalabalık ortamlarda daha fazla bulunmak ve eğlenmek isteyebilirsiniz. Kişisel planlarınıza arkadaşlarınızı dahil edebilirsiniz. Yakın çevrenizden alacağınız haberler sizi hareketlendirebilir.




Terazi Burcu: Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir. Bir yandan da hayatınızın akışında nerede sezgilerinizi, nerede mantığınızı devreye sokacağınızı iyi bileceksiniz. İnsanların sizi desteklediği bir dönem.




Akrep Burcu: Sosyal ortamlarda para alışverişlerinizde dikkatli olun. tedirginliğiniz para ödemelerinden veya para konuşmalarından oluşabilir. Bugün uzak ortamlarda, değişik ve farklı yerlerde enerjinizi daha rahat hissedeceksiniz.




Yay Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz alanlar bu bir kaç gün size önemli fırsatlar sunabilir. Kariyer görüşmeleriniz ve kendinizi gösterme ihtiyacınız yüksek olacak. Özel hayatınıza da anlayışla yaklaşabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Uzak çevre ilişkileriniz devrede ve bugün alacağınız bazı haberlerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bunu çok fazla dert etmemeye çalışın. Açık havada bulunmak, hayatı sevdiğinizle paylaşmak işinize yarayabilir.




Kova Burcu: Bugün para alışverişleriniz veya hesaplarınız kafanızı kurcalayabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalarda hayata değişik yönden bakabilirsiniz. Yapmanız gereken işlerinizi kolay halledeceksiniz.




Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla ilişkileriniz ve ailevi konular sizi fazlasıyla etkiliyor. Bu alanda alınacak karalarda güzel gelişmeleriniz söz konusu olabilir. Daha doğrusu bugün hayata sevdiklerinizin gözünden bakacaksınız

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR