Bu Pazar ve onu takip eden birkaç gün boyunca çok özel ve güzel fırsatlar devreye giriyor. Mars- jüpiter kavuşumuyla bu Pazar ve yeni gelen haftabaşı önemli tekliflere, fırsatlara ve şanslara açık olacağız. Bu güzel etkilerle iş, hizmet ve sağlık alanlarında önemli fırsatlar karşımıza gelebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, yetenekli, ailesine bağlı, anlaşılmaz bir insansınız. İyi bir karakteriniz var. Oldukça yetenekli bir insan olmanıza rağmen hizmet sektöründe çok başarılı olabilirsiniz. Bu sene, özel hayatınıza dikkate din bir yandan da girişimleriniz adına oldukça şanslı bir yıl geçireceksiniz.




Koç Burcu: Pazar günü ve yeni gelen hafta itibarıyla iş hayatınızda fırsatların ve şansların olacağı harika bir döneme giriyor olacaksınız. Önemli bir iş, proje fırsatı sizi keyiflendirebilir. Daha da hareketlenmeye başlıyorsunuz.




Boğa Burcu: Bugün ve sonrasında girişimler, riskli işler, sanatsal konular, kreatif işlerinizde şanslar karşınıza çıkıyor. Spor faaliyetlerinizi çok abartmayın ve bu tarihte karşınıza çıkacak iş ve aşk fırsatlarından etkili bir şekilde faydalanın.




İkizler Burcu: Pazar günü ve yeni gelen haftayla beraber emlak işlerinizde, ailevi konularda güzel fırsatlar yakalayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Önemli emlak fırsatlarınız için yeni gelen haftayı kullanmak işinize yarayabilir.




Yengeç Burcu: Pazar günü ve yeni gelen haftayla beraber iletişimsel konularda fırsatlarınız artmaya başlıyor olacak. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarında önemli ve sizi harekete geçiren iş fırsatları haftabaşı karşınıza gelebilir.




Aslan Burcu: Parasal konularda önemli şanslarla karşılacaksınız. Yeni bir medya işi, seyahat konusu size yeni parasal imkanlar sunabilir. Süregelen bir davanız varsa bunun sonuçlarını parasal olarak alabilirsiniz.




Başak Burcu: Pazar günü ve yeni gelecek olan haftabaşı kişisel girişimleriniz için hayat size göz kırpacak, kendinizi mutlu ve şanslı hissedecek, yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Girişimlerinizi bu haftaya denk getirmeye çalışmalısınız.




Terazi Burcu: Pazar günü ve yeni gelen haftayla beraber manevi açıdan kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceğiniz bir sürece gireceksiniz. Karşınıza bir sürü gizli fırsat çıkabilir. Bu fırsatları görmeli, farketmeli ve iyi kullanmalısınız.




Akrep Burcu: Geleceğinize yönelik önemli sosyal çevre fırsatları karşınıza gelecek. Yeni işlere, organizasyonlara veya davetlere hazır olun. Enerjik yapınızla girişimci ruhunuzu işlerinize ve ilişkilerinize iyi yansıtacaksınız.




Yay Burcu: Pazar günü ve yeni gelecek olan haftabaşı ise, kariyerinizde ve toplum önü işlerinizde çok önemli fırsatlar ve girişimler yakalamanız mümkün. Bu fırsatları yeniayı arkanıza alarak en güzel şekilde gerçekleştirmeye çalışmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla yeni haftada iş fırsatlarınız yüksek olacak. Hem seyahatlerinizde, hem de iş girişimlerinizde önemli adımlar atmak için gereken enerjiyi ve gücü kendinizde bulacaksınız. Bu dönemi iyi değerlendirmeye çalışın.

Kova Burcu: Bu Pazar ve yeni gelecek olan haftada ortaklaşa parasal konularda çok önemli şanslar ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Partnerinizin veya ortağınızın parasal gelişmeleri ve fırsatları sizi de mutlu edebilir.




Balık Burcu: Bugün ve yeni gelecek olan hafta içinde özel ilişkilerinizde ve ortaklaşa işlerinizde önemli fırsatlar ve şanslar sizi bekliyor. Bu alandaki girişimleriniz size başarı sağlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR