Bugün gökyüzünde devreye giren mars- plüton olumlu açısıyla ağır işlerin altından kalkmasını bileceğiz, grupsal enerjiler doğru ve etkili bir şekilde çalışacak. Girişimlerimiz ve adımlarımız için istediğimiz desteği ve doğru enerjiyi hayatımıza çekebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanatkar, aktif, yapıcı, duygusal, ailesine düşkün bir insansınız. Sağlığınıza dikkat etmeli, şahsi problemlerinizin ve sorunlarınızın sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Kendinize inanmalı, sanatçı ve anlayışlı yönlerinizi ön plana çıkararak hayata bağlanmalısınız. Bu sene, güçlü etkilerle şanslı bir yıl geçireceksiniz.




Koç Burcu: Bugün, bir seyahatiniz ve iş bağlantınız varsa ortaklaşa çalışmalar devreye girebilir. Harekete geçeceğiniz konularda toplumla ve beraber çalıştığınız insanlarla aynı doğrultuda ve birbirinize destek atarak ilerleyebilirsiniz.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para konularınızda ciddi ve sorumluluk alan yanlarınızla hareket edeceksiniz. Aşk hayatınızda veya sanatsal işlerinizde harekete geçmek, istediğiniz adımları atmak kolay olabilir. Zor işlerin altından kolaylıkla kalkabilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınızın ve ilişkilerinizin detayları hayatınızda daha fazla yer edecek. Aile hayatınız için birikimleriniz, ortak parasal mevzularınıza odaklanabilir ve bu konularda rahat ve etkili harekete geçebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Kafanız bu bir kaç gün iş konularına odaklı olacak. İletişim konularında harekete geçeceğiniz alanlarda diğer insanlardan istediğiniz desteği kolay bulacaksınız. Size zor gelen özel konuları halletmek için uygun birgün olabilir.




Aslan Burcu: Bugün,yaratıcılığa dayalı işlerinizde, iletişime dayalı konularda şanslı konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Birikimleriniz ve paranız için kolay organize olabilir ve bu konularda ağır işleriniz varsa kolay halledebilirsiniz




Başak Burcu: Ailevi konularda parasal konuşmalarınız hızlanacak. Bir işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Eğlenceye, riske, aşka veya çocuğa dayalı konularda işlerinizi kolaylıkla halledebileceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün, yakın çevrenizle hayatınız adına yapacağınız konuşma ve görüşmeler devreye girebilir. Yine geri planda durduğunuz işlerinizde enerjiniz yüksek çalışacak. içinizdeki güçle zorlukların ve ağır işlerin altından kalkmasını bileceksiniz.




Akrep Burcu: Maddi konularda görüşme ve konuşmalarınız hızlanabilir. Belki de kafanızda yaptığınız bazı planların bu bir kaç gün iyi işlediğine şahit olacaksınız. Yine grupsal işlerinizde güçlü adımlarla ilerleyeceksiniz.




Yay Burcu: Bugün, arkadaşlarınızdan ve çevrenizden göreceğiniz yardımlar ve destekler artacak. Kadersel oluşumlar hayatı farklı gözlerle görmenize neden olabilir. Kariyer hayatınızdaysa işlerinizi daha kolay ve etkili bir şekilde halledebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, ortaklaşa yapılacak bir işiniz varsa gayet olumlu etkileneceksiniz. Grupsal işler içinde olabilirsiniz. Ayrıca bugün seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde kolaylıkla harekete geçebilirsiniz.




Kova Burcu: Geleceğe umutla bakacağınız bu dönem sosyal çevrenizde konuşuluyor olacaksınız. Enerjinizi daha çok ortak parasal konularda ve ruhani konularda ortaya koyabilirsiniz. Gücünüzü etkili bir şekilde kullanın.




Balık Burcu: Bugün, iş hayatınızda görüşmelerin devreye gireceği, maddi konularda destek göreceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınız veya ortaklaşa işleriniz için sosyal çevrenizden istediğiniz desteği ve faydayı yine bu tarihte bulacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR