Kapalı alanlarda "Maske takma" kuralı kalktı. Hatta, maske, mesafe, HES kodu, sokağa çıkma kısıtlamaları kalktı.

Artık "Maskesiz hayat oh ne rahat" günleri başladı, şükür.

HES kodu göstermeden yurtdışına çıkıyoruz, uçağa biniyoruz, AVM'ye giriyoruz. Hatta rahat rahat birbirimize sarılıyoruz. Ki düşünün bu günleri hayal bile edemiyorduk. Keza öyle günler geçirdik ki, düşünün marketten aldığımız her şeyi yıkıyorduk bir dönem. O yüzden maske takmak zorunda olmamak bile şahane.

Fakat neden hala müzik yasağı devam ediyor?

Madem artık maske takmıyoruz, tokalaşıyor, sarılıyor, öpüşüyoruz. Müzikte çalabilir.

Saatler 00:00 gösterdiğinde mekanlarda müzik kapatılıyor. Tamam şu an mübarek Ramazan ayındayız. Zaten kısıtlama var bu konuda. Birçok mekan kapalı. Fakat önümüz bayram ve yaz. Uzun süredir iş yapamayan mekanlar iş yapmak için bayramı ve tatil dönemini bekliyor.

İnsanlar tatile gidecek yılın yorgunluğunu ve hatta stresini atacak.

Eğlenecek. Ama müzik yasağı hala devam ediyor.

Haklı olarak müzisyenlerde isyan ediyor.

Bu olaya en çok ses çıkartan isim ise Demet Akalın. Düşünün Cumhurbaşkanı'nın sanatçılar ile iftar yemeğinde bile Demet Akalın bu yasakların kalkmasını yüksek sesle dile getiren tek isimdi.

Önceki gün de bu konuyla ilgili tivit attı. Ki artık bu durumun son bulması şart.

Müzik yasağı devam ettikçe

Mekanlar isyan edecek.

Mekanlarda çalışanlar isyan edecek.

Müzisyenler isyan edecek.

Kimse kurala uymak istemeyecek.

Ve gizli, saklı, kuralsız, nizamsız yasaklar delinecek.

Mekan müzik yasaklarını delip devam ettikçe, cezalar kesilecek.

Hatta kural bozulduğu, kimse yasağa uymadığı için denetim artacak. Ki bunlara hiç gerek yok. Ve gerçekten tüm bunlara mahal vermemek için, bilir kişilerin müzik kuralını belirleyen kriterler oluşturup müzik yasağını bir an önce kaldırması gerekmektedir.

Çözemediğim ben bu iki aşkı



-İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza ilişkisini magazin ahalisi çözemiyor. Ayın yarısı ayrı, ayın diğer yarısı mutlular. Hatta bir mutluluk pozu veriyor, bir de mekandan ayrı ayrı çıkıyor birlikteliklerini inkar ediyorlar. Bir ayrıldılar, bir barıştılar haberleri çıkmadığı ay yok gibi bir şey. Şu ara çok mutlular. El ele göz göze. Hatta Bebek parkında mutluluk pozları. Aman Allah bozmasın elbet ama bu karışıklık neden? Çözemiyorum mirim. Çözemiyorum..

-Hayır Aslı Enver ve Önder Öztarhan'ın birlikte görmek için yanıp tutuştu aşk severler. Sonunda ikili çıktı ortaya birlikte. Anne onayında geçti Aslı Enver. Aman da aman çok güzel oldu, müthiş oldu. Süper oldu dedik ikili ayrılmış. Aslı Enver kafa dinlemeye Kıbrıs'a falan gitmiş. Çözemedim mirim çözemedim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR