Rengarenk elbiseleri ve dünyaca ünlü markaların ürüleriyle davetlerde boy gösteren modaseverler hanımlar, aynı desen kıyafetlerle ve tercih ettikleri yaz renkleriyle objektiflere yansıyor. Dünyaca ünlü markaların sıkı takipçisi olan Begüm Şen, Alara Koçibey, Suzan Sabancı ve kızı Ceyda Dinçer gibi isimler bahar modasını davetlere taşıyor. Püsküllerin, payet işlemelerin, ve beyaz rengin yoğun olduğu elbiselerle şıklığına şıklık katan sosyetenin ünlü hanımları, yaz aylarını rengarenk geçireceğe benziyor.




Şıklığından ödün vermiyor




Ünlü mimar Alara Koçibey, güzelliğiyle olduğu kadar giyim tarzıyla da çok konuşulan isimler arasında yerini alanlardan. Alara Hanım, dar blue jean üzerine giydiği pembe tonlarındaki ceketiyle akıllarda kalan isimlerden oldu.




Zarif güzellik...




Abartıdan uzak, daha çok sade tarzıyla konuşulan Begüm Şen, beyaz rengi çok sevenlerden. Modayı yakından takip eden Şen, bunu kıyafetlerine ve aksesuvarlarına da sıkça yansıtıyor.




Mini elbisenin cazibesi




Aslışah Alkoçlar, son dönemde kendine has giyim tarzıyla dillerden düşmüyor. Aslışah Hanım, Selma Çilek markalı mini ve püsküllü kıyafetiyle 2016 yılına şıklığıyla damga vuranlardan.




Gece güzelliği...




Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, kızı Ceyda Dinçer ile katıldığı bir düğün davetinde gecenin en güzel isimlerindendi. Suzan Hanım, payetli uzun bir elbise tercih etmiş, kızı Ceyda Hanım ise kabarık etekli hoş kıyafetiyle annesine uyum sağlamış.




Maskülen tarz...




Şirin Yalçın, maskülen tarzıyla karşımızda. Dar kot pantolon üzerine çok hoş bir pembe gömlek tercih eden Şirin Hanım’ın aksesuvar tercihi de sadelikten yana.




Siyah-beyaz âşıkları




Hanımların vazgeçemediği iki renk tabii ki siyah ve beyaz. Emek Saran, Ayşegül Toplusoy ve Pelin Akın 2016 yılında da bu tutkularını öne çıkaran isimler. Siyah ve beyazın mükemmel uyumunu her fırsatta kullanan bu dört isim zarafetleriyle göz doldurdular.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR