Sarı, pembe, kırmızı, turuncu, mavi gibi baharı çağrıştıran renkleri, kendi tarzlarında yorumlayarak kıyafetlerine yansıtan modasever hanımlar, davetlerde şıklıkta birbirleriyle yarışmaya başladı. Gece düzenlenen davetlerde çarpıcı ve göz alıcı renkleri tercih eden sosyetenin ünlü simaları, gündüz katıldıkları etkinliklerde pastel tonlarıyla şıklıklarına şıklık kattı... İşte size baharı çağrıştıran muhteşem kombinleriyle sosyetenin modasever hanımları...




Sezonun gözdesi pastel tonlar




Begüm Şen, Heves Ekinci, Fatoş Sarıgül ve Yasemin Özilhan’ın tercih ettiği pastel renkler, gündüz alışveriş yaparken hanımların kurtarıcısı oldu. Fatoş Sarıgül, UNICEF’in davetinde giydiği Altuzzara marka elbisesi, Judith çantasıyla şıklıkta bir numara olduğunu herkese gösterdi.




Çiçekli desenler ön planda




Elbiseleri çiçek açan Feryal Gülman ve Beyza Arslan, koyu zemin üzerine çiçek desenli kıyafetleriyle davetlerde hemen fark edildi. Çiçeklerle süslenen kıyafetlerini hafif makyajları ve doğal taradıkları saçlarıyla kombinleyen hanımlar baharın enerjisini kıyafetlerine yansıttı.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR