Kimi spor yapıp sıkı bir diyetle kilo verdi, kimi de midesini küçültürerek zayıflama serüvenine başladı. Hepsinin ortak özelliği daha fit bir vücut istemeleri ve en önemlisi kilonun beraberinde getirdiği sağlık sorunlarından kurtulmaları... İşte size spor, diyet ve mide ameliyatıyla zayıflayanlar...




SPOR MUCİZESİ




Anadolu Holding’in genç veliahdı İzzet Özilhan, 3 ay gibi kısa bir sürede 18 kilo vererek formda bir


görüntüye kavuştu. Giden kilolarıyla birlikte yeni bir imaja bürünen genç işadamı, spor hocası eşliğinde düzenli egzersizler yaparak sağlıklı beslendi.




Doktor kontrolünde kilolar gitti




Uludağ Gazoz’un sahibi Levent Kızıl’ın uzun süredir fazla kilolarıyla başı dertteydi. Sporu hayatının


vazgeçilmezi haline getiren ve diyetini doktor kontrolünde yapan Kızıl, 5 ayda 20 kilo verdi.


Daha dinç bir görüntüye sahip olan Kızıl, kilosunu korumak için sporunu aksatmıyor.




BESLENME KOÇUYLA ZAYIFLADI




İşadamı Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç, yurtdışından ithal ettiği beslenme ve yaşam koçu sayesinde tam 15 kilo verdi. Genç kız gibi olan Koç, eşi Mustafa Koç’a da ilham kaynağı oldu. Muhteşem bir değişimle kısa sürede fit bir görünüme sahip olan Caroline Hanım, aynı kiloda kalmak için yaşam koçundan öğrendiklerini harfiyen yapıyormuş.




BIÇAK ALTINA YATTI




Uzun süredir kilolarından mustarip olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, diyet ve spor yapmak yerine geçtiğimiz aylarda bıçak altına yattı. Tüp mide ameliyatı olarak midesinin bir bölümünü aldıran Mustafa Koç, hâlâ zayıflamaya devam ediyor.




130’dan 90’a düştü




50 yaşındaki Hakan Çarmıklı, 6 ayda 40 kilo verdi. Nasıl zayıfladığını soranlara "Tıbbın elindeki son imkanları kullanarak" cevabını veren Çarmıklı, 130 kilodan 90 kiloya düştü. Görenlerin tanıyamadığı Çarmıklı, kilosunu korumak için spora devam ediyor.




8 AYDA 40 KİLO




Atasay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, 8 ayda tam 40 kilo vererek muhteşem bir başarıya imza attı. Akşam yemeklerini hayatından çıkaran Kamer, her sabah 8 km yürüyüş yaparak kilo verme sürecini sporla desteklemiş.




Midesini küçülttürdü




Fenerbahçe'nin eski Başkanı Metin Aşık’ın kızı Eda Aşık da tüp mide ameliyatıyla zayıflayanlardan. Yıllardır kilolarıyla başı dertte olan, kızı Masal’ı kucağına aldıktan sonra kilolarından daha da yakınan Aşık, radikal bir kararla midesini küçülttürdü.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR