Bugün ve yarın Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astroloji de Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu bir çevredesiniz ve etrafınızdaki insanların duygu ve hislerini fazlasıyla önemsiyorsunuz. Açık havada bulunma, çeşitli spor aktivitelerinin içinde yer almanız sağlığınız için gerekli olabilir. Bu sene, yılın 2. yarısında hayat sizi destekleyecek. Önemli şanslarla karşılaşacaksınız.




Koç Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda arzı endam edebilirsiniz. Bir yandan da zaman zaman aranızda bazı hoşnutsuzluklar oluşabilir. Bugün bu hoşnutsuzlukların gününüzü gölgelemesine izin vermeyin.




Boğa Burcu: Evinize ve ailenize olan düşkünlüğünüz yüksek olacak. Sosyal ilişkiler, aile hayatı arasında bocalayabilir, yapmak zorunda olduğunuz işler yüzünden stres yaşayabilirsiniz.




İkizler Burcu: Birden fazla iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınız hızlanırken, yakın çevrenizdeki insanlara ayırmanız gereken vakitten çalabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Maddi olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bazı ödemeler gün içinde sizi sıkabilir ama moralinizi kolay yükselteceksiniz. Dış seyahatler gündeminizde olacak.




Aslan Burcu: Bugün kendinize yönelik geçirmek istediğiniz ama zaman zaman partnerinizle bazı anlaşmazlıklar içinde olacağınız birgün olabilir. Bu aralar ödemelerinizi iyi takibe alın.




Başak Burcu: Bugün, eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatında önemli konuşma ve görüşmelere şahit olabilir veya haberlerini alabilirsiniz. Koşullara ve durumlara kendinizi kolay uydurabileceksiniz.




Terazi Burcu: Ortaklı anlaşmalar gündeme gelebilir. Sosyal ortamlarda bazen bazı hoşnutsuzluklarınız olabilir. İş ve sosyal yaşantınız arasında bocalamalara dikkat edin. İşlerinizi sıraya sokarak ilerlemelisiniz.




Akrep Burcu: Aile hayatınızdaki bazı oluşumlar işlerinize kendinizi vermenizi zorlaştırabilir. İş ve keyif arasındaki ince çizgiyi iyi kurmaya çalışın. Yine sağlığınızda fazla aşırıya kaçmadan gününüzü değerlendirin.




Yay Burcu: Seyahatler, alınacak kurslar bugün bu işler sizi daha mutlu edebilir. Zaman zaman düşüncelerinizde dalgalanmalar olsa bile, umutsuzluğa kapılmayın. Aile ve dış ortamlar arasında bocalamalar oluşabilir.




Oğlak Burcu: Ortaklaşa para konularında bazı ödemeleriniz keyfinizi azaltsa bile, üstesinden gelmesini başaracaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlar düşünceleriyle üzerinizde stres yaratabilirler.




Kova Burcu: Bakış açınız geniş olacağından, diğer insanların fikirlerine saygıyla yaklaşacak ve bugün çevrenizdeki insanlarla işbirliği içinde olacaksınız. Bir tek herşeyi ben bilirim tavrından uzak durmaya çalışın.




Balık Burcu: İletişime ve ticarete dayalı işler için bugünden faydalanın. zaman zaman iş alanlarınızda bazı hoşnutsuzluklarınız olsa bile, üstesinden gelmesini bileceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR