Bugün mantığımızla hareket edeceğiz. İlişkilerimize yaklaşımımız daha dramatik ve çoşkulu olurken, duygusal yaklaşımız tam tersi daha mantıklı ve soğuk olabilir. Tüm gün boyunca ay boşlukta olacağından önemli kararlar almamakta fayda olacak. Gece saatlerinde ay balık burcuna geçecek, dağınık, kararsız biraz da hayalperest etkileri üzerimizde fazlasıyla hissedeceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, sevecen, sanata düşkün, estetik, maceraperest bir insansınız. Kendinize olan düşkünlüğünüz çok fazla ve bunun üstesinden gelmeyi bilmelisiniz. Gerçeklerle yüzleşmek bazen sizi rahatsız etse de, kariyer ve iş hayatınızda size kolaylık sağlayacak. Bu sene, sosyal çevrenizi iyi kullanmalısınız. İş alanlarınız oldukça parlak.




Koç Burcu: Bugün sosyal alanlarınızda veya grupsal işlerinizde, keyfinizi yerine getirecek olumlu görüşmeler veya konuşmalar yapabilirsiniz. Gece saatlerindebiraz daha sakinleşecek, geçmiş konulara yöneleceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün, gece saatlerine kadar iş alanlarınız devrede olacak. Arkadaşlarınızla yapılacak organizasyonlar ve planlarınız önünüzdeki birkaç gün etkili olabilir.




İkizler Burcu: Bugün dış ortamlar hayatınızda etkili olurken, gece saatlerinde iş konuları kafanızda yer edebilir. Kendinizi geliştireceğiniz ve istekleriniz için harekete geçeceğiniz bir gün olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız ön planda olacak. Aşk hayatınızda ve çocuğunuzun alanlarında ciddi ve sorumlulukla hareket edebilirsiniz. Uzaklardan haberiniz var.




Aslan Burcu: Birkaç gündür özel hayatınıza odaklısınız ve bugün sevdiğiniz insanla sakin planlar yapabilirsiniz. Tutkularınız öne çıkabilir. Kafanızda herşeyi büyütmeye meyillsiniz.




Başak Burcu: Bugün gün içinde çalışmaktan ve kendinizi göstermekten zevk alacaksınız. İletişim konularında da kalıcı adımlar atılabilir. Gece saatlerinde sevdiğiniz insanla güzel planlar yapabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün aşkınızla yaratıcılığa ve sanata dayalı iş alanlarınızda güzel haberleriniz olabilir. Aşk dünyanızda desteklediğinizi düşüneceksiniz. Gece saatlerinde takıntılarınız devrede olabilir.




Akrep Burcu: Bugün aile ortamlarınıza vaktinizi harcayacaksınız. İşlerinizi evinizden ayarlayabilir, davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Gece saatleri hayatın daha keyifli alanları öne çıkmaya başlayacak.




Yay Burcu: Bugün, yakın çevrenizle ortaklaşa planlar yapabilir. Akrabalarınız ve sevdiğiniz insanla ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde evinizde bulunmak, misafir ağırlamak öne çıkabilir.




Oğlak Burcu: Bugün, maddi konularda işlerinizin karşılığını rahatlıkla paraya dönüştüreceğiniz bir gün olabilir. Akşam vakitlerinde yakın çevreniz ve akrabalarınızla beraber hareket edebilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün, keyfiniz bayağı yerinde olacak. İş alanlarınızdan alacağınız haberlere sevinecek, bir arada bulunacağınız insanlarla etkili çalışma planları oluşturacaksınız.




Balık Burcu: Bugün biraz isteksiz olabilirsiniz ama yine de işlerinizi geri planda durarakta gayet güzel halledebilirsiniz. Gece saatlerinde kalbinizi hoplatacak güzel haberler alabilirsiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR