Bugün gökyüzünde oluşan merkür- venüs olumlu açısıyla doğru zamanda doğru şekilde hareket edebiliriz, yine iş fırsatlarımızın yüksek olacağı günlerden bir tanesi. Önemli konuşmalar ve anlaşmalar karşımıza gelebilir.. Duygusal hayatımızda sıkıntı ve sorunlarımızı doğru yaklaşımlarla çözmek bugün mümkün olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; nazik, sevimli, kibar, iyi huylu, karmaşık ve değişken bir insansınız. Sağlığınızda ve iş hayatınızda bir çok iniş çıkışlarınız olabilir. Karmaşık ruh halinizle ve yapınızla bazen insanları kolaylıkla kırabiliyorsunuz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin ve hep kendi bildiğinizi okumaktan vazgeçin. Bu sene, duygusal konularda güzel adımlar atacaksınız.




Koç Burcu: Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden hayatınız adına güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda doğru zamanda doğru sözleri söyleyecek, insanları etkilemeyi başaracaksınız.




Boğa Burcu: Beklenmedik yerlerden destekleriniz yüksek olabilir. İş ve kariyer hayatınızda sorumluluklarınızı bilerek, doğru zamanda doğru şeyleri iç güdüsel olarak söyleyerek yolunuzda ilerleyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu Cuma seyahate, eğitime, ticarete dayalı işlerinizde sosyal çevrenizle beraber güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Parasal olarak da karşınıza güzel seçenekler gelebilir.




Yengeç Burcu: İş hayatınızda başkalarından göreceğiniz parasal destekleriniz yüksek olabilir. Ortaklı işlerinizde güzel konuşmalar altında olabilirsiniz. Özel hayatınızda eşinizin ailesiyle olan güzel konuşmalar sizi mutlu edebilir.




Aslan Burcu: Özel ilişkilerinizde esnek, mutlu ve farklı adımlar içine girebilirsiniz. Alacağınız güzel bir teklif, yurtdışı seyahati, gelecek planları sizi çok mutlu edecek.




Başak Burcu: Kaynaklarınızdaki kazancı arttırabilirsiniz. İş hayatınızdaki olasılıklar bununla da sınırlı değil karşınıza çok güzel teklifler gelebilir. Bir iş teklifi alabilir veya işinizde güzel bir sonuçla karşılaşabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu Cuma ağzınızdan doğru kelimeler dökülecek, sevdiğinizle aynı noktada olmanız anlaşmanız size çok büyük mutluluk verebilir. Aile ilişkilerinizde aradığınız uyumu ve güzelliği yakalayacaksınız.




Akrep Burcu: aile hayatınız için yapılması gereken işlerinizde oldukça keyifli etkiler altındasınız. İletişimsel işlerinizde, toplantı ve görüşmelerinizde önemli anlaşmalar altına girebilirsiniz.




Yay Burcu: Aşk hayatınızda, yaratıcılığa dayalı işlerinizde kısa vadeli planlar ve programlar içine girebilir, girişimci yönlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Parasal işlerinizde de önemli konuşma ve görüşmeler altında olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün ailevi konularda güzel parasal konuşmalar ve görüşmeler altındasınız. Hayata esnek ve rahat baktıkça her tür işinizin de yoluna girdiğini farkedeceksiniz. Ortak parasal işlerinizin peşine düşebilirsiniz.




Kova Burcu: Kısa vadeli işlerinizde, iletişime dayalı konularda güzel ve esnek adımlar sizi destekleyecek. Önemli iş konuşmaları, toplantılar altında olabilirsiniz. Özel hayatınızda kısa vadeli programlarınıza odaklanın.




Balık Burcu: Bu Cuma geri planda durduğunuz işlerinizde şans sizden yana olacak. Önemli konuşmalarla işlerinizde ve parasal alanınızda güzel sonuçlar yaratabilirsiniz. İş hayatınızda çabuk hareket edeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR