Koskoca bir yazı geride bırakmaya sayılı günler kaldı... Dolu dolu bir yaz renkli haberlerle geçti... Tatilciler özellikle Bodrum, Çeşme gibi popüler tatil destinasyonlarını tercih etti...

Yeni aşklar, yeni arkadaşlıklar, kalabalık davetler, eğlenceli Bodrum akşamları... Yurtdışında evlenenler... Boğaz'da mutluluğa 'evet' diyenler... Hepsini tek tek anımsayacağız...

Bu yazın en çok konuşulan düğünü geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Prof. Dr. Cihan Uras ile Dr. Yeşim Uras'ın oğulları Ahmet Uras, modacı Yasemin Taciroğlu ile Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğünle evlendi. Düğün detayları, ambiyansı, müzikler her şey çok ince düşünülmüş bir zevkin sonucuydu. Düğün kadar katılan davetliler de çok konuşuldu. Uzun zamandır tatilde olan Hakan Sabancı ile oyuncu arkadaşı Hande Erçel, bu düğüne beraber gelmişti. Cemiyet hayatının en havalı isimlerinden Derin Mermerci, düğün boyunca en çok dans eden ve eğlenen isim oldu.

Yeni babaanne olan Arzu Sabancı'nın ise mutluluğuna diyecek yoktu doğrusu. Yasemin Taciroğlu'nun dillere destan gelinliğini söylemezsem olmaz. Yasemin Taciroğlu’nun gelinliği kendisi ve annesinin ortak markası Nedo by Nedret Taciroğlu Couture tarafından tam sekiz ayda hazırlanmış. Duvağı ise yine Fransız danteli üstüne puantiyelerle dikildi. Kısacası modacı annenin modacı kızına da zaten böyle bir gelinlik giymek yakışırdı.

Geçtiğimiz günlerde yine herkesi çok mutlu eden bir haber geldi. İş dünyasının genç temsilcilerinden Hacı Sabancı ile eşi Nazlı Sabancı, nihayet bebekleri Arzu Alara Sabancı'ya kavuştu. Çift, Nişantaşı'ndaki özel hastane çıkışı HT Kulüp kameralarına yansıdı.

Bu yaz dediğim gibi pek çok mutlu olaya şahit olduk. Monako'da evlenen Alara Mildon ile Doğukan Dudaroğlu'nun masalsı düğünü de hafızalara çoktan kazındı. Zuhair Murad imzlaı gelinliği ile Alara Mildon çok zarif bir gelin olmuştu. Çiftin mutluluğuna İstanbul cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim tanıklık etti.

Ege kıyılarına akın eden tatilciler bu sene yine Bodrum'da HT Kulüp'ün kadrajındaydı. Bir tatil klasiği olarak Bodrum'a giden Şirin Yalçın ile ablası Elif Dürüst Bodrum plajlarında tatilin tadını çıkardı.

Metin Şen'den boşanan Aslı Gümüşel de kız arkadaşlarıyla Bodrum'da tatil yaptı.

Merve Oflaz'la yollarını ayıran Allan Hakko ise Selin Yağcıoğlu ile bu yaz bol bol Bodrum'da denize girdi.

Megastar Tarkan'ın Monako'daki konseri de İstanbul'dan giden hayranlarıyla doldu taştı. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Feryal Gülman, Beyza Uyanoğlu, Neşe Gönül ve daha birçok ünklü isim Tarkan şarkılarıyla Monako'da eğlendi.

Daha hatırlayamadığım bir çok anı var bu yaza dair... Renkli anlara sahne olan 2023 yazı umarım herkes için oldukça güzel geçmiştir.. Darısı 2024 yazına...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR