Kraliçe savaşları başlar mı?




Bugün Hande Yener 'Kraliçe' ismini verdiği albümünü çıkarıyor. Demet Akalın da on gün önce 'Giderli 16' albümünü çıkardı. İkili arasında yakında savaşlar, kavgalar yeniden başlar mı dersiniz? Hayranları Demet'e de Hande'ye de "Müziğin kraliçesi" diye sesleniyor. Hande Yener de "Evet benim" dercesine tacını taktı pozunu verdi. Albümünün adına da "Kraliçe" dedi ve bugün start verdi. Geçen cumartesi akşamı Demet Akalın 'Alt Üst Muhabbetler'de konuğumdu. Ona "Kraliçe savaşları başlar mı?" dedim. Demet, "Müziğin tek bir kraliçesi var o da Sezen Aksu. Benim artık kimseyle savaşım, kavgam kalmadı. Hande'yle artık asla kavga etmeyiz. O tip durumlar çok eskide kaldı. Birbirimizle sürekli haberleşiyoruz. Fotoğraflarımız çekildiğinde bile ilk önce birbirimize gönderiyoruz" dedi. Tamam bunda ben de hemfikirim. Artık kavga etmesinler. Artık polemiklere ihtiyaçları yok. Hande de Demet de kendini kanıtladı, ispatladı. İkisinin de ulaştıkları kitleler belli. İkisi de güzel şarkı söylüyor uzun süre kendilerinden söz ettirmeyi başarıyorlar. Kraliçe durumuna gelince Sezen Aksu tabii ki müziğin kraliçesidir. Söz yazıp beste yaptığı için bu durum ekstra katlanıyor. Ancak Maya Takvimi'ne göre yeni bir çağa giriyoruz. Artık yeni yeni kraliçelere de ihtiyaç var öyle değil mi?




Hayat müşterek




Tuğba Özerk nişanlısı Mazhar Can'la İzmir The Radio isimli bir mekân açıyor. Kadınlar sokağında tarihi bir binada açılacak mekânı duyunca Tuğba'ya "Ortak mı oluyorsunuz?" dedim o da bana "Hayat müşterek evleniyoruz, artık her şey ortak" dedi. E doğru söylüyor benimki de soru mu? Uzun süredir hazırlanan mekân önümüzdeki günlerde açılacakmış. Retro tarzında açılacak mekân 80'ler ve 90'ları yansıtacakmış. Hayırlısı olsun en yakın zamanda İzmir'e gelip eğleneceğim.




Dünyanın sonu geliyor belli oldu




Bu fotoğrafa bakınca işte aynen "Kıyamet kopacak" dedim. Gazetemizin yazarlarından Kadir Kaymakçı da "Kıyamet alameti Marduk olmadı 'Meggings' geliyor" diye Twit atınca haksız olmadığıma karar verdim. Anlayacağınız New York'ta Meggings salgını erkekleri ele geçirmiş. Yani bildiğiniz tayt giyiyorlar. Öyle sıcak tutsun diye pantolon içine falan da değil. Hani şimdi hükümetimiz okullarda kıyafeti serbest bırakıp taytı yasakladı ya. İşte biz de o yasak olan tayt New York'ta, Londra'da erkekler rahat rahat giyiyorlar. Bildiğim kadarıyla soğuk yerlere tatile giderken erkekler Marks&Spencer'da satılan termal taytlardan alıp pantolonların altına giyiyorlar. Hani zamanında babalarımızın giydiği içlikler gibi. Ama bu meggings öyle değil. Bildiğiniz parlaklısı, derilisi, leoparlısı falan var. Seç beğen al. Ah ahh ahh istemiyorum ben ya. Çekin elinizi taytımızdan. Tayt da giymeyin yahu. Şimdi bana birçok blogger kızacak hatta moda yazarları falan da kızabilir ama umurumda değil. Çekin elinizde taytımızdan yeter yahu.




12-12-12




- Yüksel Aytuğ evleniyormuş. Şahitleri de Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar olacakmış.




- Yazarımız Oben Budak Ortaköy Club Magazinne'de DJ kabine geçip sabahın ilk ışıklarına kadar çalacakmış.




- Evlendirme daireleri tıklım tıklımmış.




- Sezaryenle doğum yapmaya çalışan annelerin fazlalığı hiç de yabana atılacak gibi değilmiş.




- Bugün evlilik teklifi yapacak çok insan var. Hatta alınan tek taş yüzüklerden biliyorum. Kuyumcular bu hafta pek çok tek taş yüzük satmış.




AKLINIZDA BULUNSUN




Kış geldi çattı. Rotanızı belirlemek gerek. Bunun için de en iyi rota belirleyicisi kesinlikle Gecce'den Best Restaurants Winter 2013 dergisi. Benim elimden düşürmediğim bu dergi Kenan Erçetingöz başkanlığında hazırlanıyor. Nerelere gitmek gerek, ne kadar ödemek gerek, ne yemek gerek hepsinden haberdar ediyor aklınızda bulunsun.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR