Bu Pazar, Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; azimli, sabırlı, özenli, iradeli, ne istediğini bilen bir insansınız. Sanata karşı özel yetenekleriniz var. Saygın ve etkili bir çevreniz var ve dostlarınız size çok bağlı. Yaşamda bir çok konuda şansınız yüksek olacak ve pek çok kez önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Bu sene, önemli anlaşmalarınızda şartları iyice gözden geçirin. Önemli organizasyonlarınız olacak.

Koç Burcu: Sevdiğiniz insanla veya iş yaptığınız kişilerle toplum önünde sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli, bu Pazar dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.

Boğa Burcu: Bu Pazar, eğlenceli ativiteler, spor faaliyetleri gündeminizde olabilir. Kendinizi tembellikten kurtarmalı, daha aktif bir şekilde hareket etmelisiniz. Tanımadığınız insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün evinizde dinlenmeli ve biraz kendinize vaktinizi ayırmalısınız. Ama parasal konularda tatmin olmakta zorlanabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

Yengeç Burcu: Bu pazar , özel hayatınızda sevdiğiniz insanla sürtüşmelere dikkat edin. Herşeyi araştıran yapınızla kılı kırk yarabilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizle planlarınız devreye girebilir.

Aslan Burcu: Bu Pazar, çalışıyorsanız iş yükümlülükleriniz ve dönüşüm fırsatları bazı işlerinizi zorlayabilir. Maddi konularda kendinizi iyi ve güvende hissettiğiniz bu dönem, başkaları için sorumluluklarınız artabilir.

Başak Burcu: Bu pazar, aşk hayatınızda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Tutkularınızı yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel istekleriniz, bugün dolaşmak ve gezmek üzerine olabilir.

Terazi Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar sonucunda bazı sürtüşmeler oluşabilir. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Bu Pazar herşey size geçmişi hatırlatabilir.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Sağlık ve işle ilgili konulara şüpheyle yaklaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Yay Burcu: Eğlenceye ve aktivitelere harcayacağınız paralar bugün düşünmenize neden olabilir. Duyduklarınıza kolay inanmayacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda keyfiniz yerinde olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, ailenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalarda sürtüşmelere dikkat edin. Uzaktan alacağınız haberler keyfinizi arttırabilir. Bu dönem sizi eğitecek konular ilginizi çekiyor.

Kova Burcu: Bu Pazar, yakın çevrenizle konuşmalarınızda yaşayacağınız sürtüşmelere dikkat edin. Mütevazı yapınızla ilginizi daha çok eviniz ev ailevi konulara yöneltebilirsiniz.

Balık Burcu: Bu pazar, sosyal çevrelerde para harcamalarınız da sürtüşmelerden kaçının. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar gününüze keyif ve anlam katabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR