Haftaya ay kova burcundayken sosyal çevre ve grupsal işlerimize odaklanarak başlayabiliriz. Salı günü oluşan venüs- satürn karşıtlığıyla ilişkilerimizde bir takım zorlanmalar veya bitişlere açık olmalıyız. Aynı gün merkür boğa burcuna geçecek ve iletişimimizde daha kararlı, inatçı ve somut davranışlar sergilemeye meyilli olabiliriz. Cumartesi günü gece saatlerinde koç burcunda bir yeniay yaşanacak. Tüm yeni atılımlarımızı ve başlangıçlarımızı bu tarihten sonraki 15 gün içinde yapmaya özen gösterelim. Haftasonu ilişkilerimizde bazı fedakarlıklar veya hayalkırıklıkları oluşabilir




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; rahat, sakin, esnek, dikkatli bir insansınız. Anlayışlı ve kibar tavırlarınız herkes tarafından sevilmenize neden oluyor. İnsanlara yardım eden işler, toplumsal konularda başarılı ve mutlu olursunuz. Dürüst yapınızla, sabır göstererek bu yaşamda iyi şeyler elde edeceksiniz. Bu sene, özel hayatınızın üzerine eğilmeniz öne çıkabilir.




Koç Burcu: Bugün paylaşımlarınız yüksek olacak. Yapmak istediğiniz işler için veya kişisel uğraşılarınız için harekete geçebilirsiniz. Geleceğinize yönelik işlerinizde, maddi konularda kolay tepkiler ortaya çıkabilir.




Boğa Burcu: Bugün kendinizi göstereceğiniz alanlarda kafanıza göre davranma isteğiniz yoğun olabilir. Tamamlanması gereken işlerinizle uğraşabilirsiniz. Bu Pazartesi iş hayatınızda kolay organize olacak ve anlık tepkiler vermeye yatkın olacaksınız.




İkizler Burcu: Bu Pazartesi, değişik ve farklı ortamlar yapmak istedikleriniz için sizi harekete geçirebilir. Sosyal ortamlarınızdan beklediğiniz ilgi ve desteği alacaksınız. Arkadaşlarınızla planlarınız varsa, insanları harekete geçiren siz olabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, kalabalık ortamlarda veya kariyerinizle ilgili konulara daha fazla vakit ayırarak ilerleyeceksiniz. Karşılaşacağınız olaylarda mantığınızı ve soğukkanlılığınızı korumalısınız.




Aslan Burcu: Bu Pazartesi, özel hayatınız devrede olacak. Gününüzü diğer insanlara göre ayarlamak durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın sizin yapacaklarınıza karışması veya sizin ona karışmanız kolay tepkilere yol açabilir.




Başak Burcu: Bu Pazartesi , Gün içi planlarınızda mantığınız önde olacak. Kısa veya uzak seyahatlere dayalı organizasyonlarınızda ufak tefek sizi harekete geçiren konu ve olaylara hazırlık olun. Kolay tepkilerden kaçının.




Terazi Burcu: Bugün, yaratıcılık isteyen alanlarda daha şanslı ve keyifli etkiler altında olabilirsiniz. Hayata ve aşka yaklaşımınız bireysel ve özgün olabilir. Partnerinizle beraber hareket etmeniz sizi fazlasıyla mutlu edecek.




Akrep Burcu: Ev ve aile hayatınızda yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Kafanızdaki planlar için hareketlenin. İş hayatınızda davranışlarınızın değiştiğini ve artık daha verimli olduğunuzu çevrenizdekilerde farkediyor.




Yay Burcu: Bugün işler bir çok açıdan tam da istediğiniz gibi ilerleyecek. Yakın çevrenizle, akraba veya kardeşlerinizle iletişiminiz yoğun olacak. Onlarla yapacağınız planlar varsa onların size uymasını isteyebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün, maddi konularda özgün ve biraz da riskli adımlar atmanız söz konusu. Ailenize veya evinize dayalı işlerinizde rahat hareket edebileceksiniz. Bu aralar para harcarken tereddüt etmeyebilirsiniz.




Kova Burcu: Kendi kişisel planlarınız yine önde olacak ama bu sefer daha rahat enerjiler altında olacaksınız. Geleceğinize yönelik planlarınızda özgün davranmak sizi diğer insanlardan ayırıyor.




Balık Burcu: Bu pazartesi, ortaklaşa para alanlarınızda rahat hareket etme fırsatınız olacak. Kafanızdaki bazı plan ve projeleri hayata geçirebilirsiniz. Canınız ilk başta bir şeyler yapmak istemese bile, alacağınız haberler sizi çabuk harekete geçirecek.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR