Bu haftabaşı bir kez daha etkinleşen uranüs- plüton karesiyle bu hafta boyunca gerek özel, gerek iş alanlarımızda ortaya çıkacak sorunlar bizleri zorlayabilir. Bu ikilinin birbiri ile olan temaslarında kitlesel etkiler yüksek olur. Dramatik değişimler fazla olacak. Özgürlük mücadeleleri artacak. Kökten değiştirmek istediğimiz ama yapamadığımız konu ve olaylar, bu kare etkinliğiyle açığa çıkacak. Dramatik değişimler, özgürlük mücadeleleri, baskılar, kitlesel etkiler, toplumları değişikliğe zorlayabilir..




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; konuksever, romantik, anlayışlı bir insansınız. Aşırı romantik yapınız özel hayatınızda zorlanmalara ve anlaşılmamalara neden olabilir. Müzik, edebiyat, sahne sanatlarının hepsi ilginizi çekiyor. Bu alanlarda başarılı bir kariyeriniz olabilir. Bu sene, zorlanmalarınız karşılığında vereceğiniz tepkiler önemli olacak.




Koç Burcu: Bugün etkinleşen uranüs- plüton karesi, sizi biraz sinirli ve agresif kılabilir. Özellikle haftaya başlarken iş alanlarınızda karşılaşacağınız baskı ve sorunlar, sizi değişim ve özgürlük duygusuyla sonunuzu düşünmeden hareket etmenize neden olacak.




Boğa Burcu: Bugün etkinleşen uranüs- plüton karesi sizi ticaret, hukuk, medya, eğitim, seyahat işlerinizde etkileyecek. Bu alanlarda bazı sorunlar üste çıkabilir ve siz vereceğiniz anlık tepkilerle, olayları daha da büyütmeye meyilli olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Uranüs- Plüton karesi, sosyal çevre ortamlarınızda ortaklaşa para alanlarınızı etkileyebilir. Bir organizasyondan beklediğiniz parayı ve desteği almakta zorlanabilirsiniz. Bu bir kaç gün vereceğiniz tepkilere, karşılaşacağınız olaylara karşı dikkat edin.




Yengeç Burcu: Uranüs- plüton karesi ortaklaşa iş alanlarınızda birkaç gün boyunca sorunları ön plana çıkartabilir. Özel hayatınızın görünen kısımlarında da bu etkiyi hissedeceksiniz. Toplum içinde sabırsız ve isyankar tepkilere dikkat edin.




Aslan Burcu: Uranüs-plüton karesi sizi bir kaç gün boyunca zorlayabilir. İş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde bir takım baskılar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Üzerinizde oluşan baskıyla karşınızdaki insanları şaşırtabilirsiniz.




Başak Burcu: Bu bir kaç gün boyunca tutkularınızla hareket etmek, aşk hayatınızdaki ilişkileri bozabilir, karşı taraf üzerinde baskı ve güç oluşturmaktan vazgeçmeli ve biraz olayları akışına bırakmalısınız. Tepkilerinize dikkat edin.




Terazi Burcu: Uranüs- plüton karesi, sevdiğiniz insanın özgürlük arayışı, farklı heyecanlara yönelme isteği ile, aile hayatınızda başkaldırışlara ve isyanlara neden olabilir. Mecbur kalacağınız bir taşınma veya yer değiştirme etkileriniz yüksek olacak.




Akrep Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde ya da işiniz, sağlığınızla ilgili konularda bir takım sorunlar, terslikler yaşamaya müsait olabilirsiniz. Değişimlere sert ve tepkiyle yaklaşmamalı, çevrenizi manipüle etmeye kalkışmamalısınız.




Yay Burcu: Bugün zorlayıcı günlerden bir tanesi. Aşk hayatınızdaki değişimler, parasal konularda sizi zorlayabilir. Özellikle borsada yatırım yapanlar, veya spekülatif işe sahip olanlar bu bir kaç güne çok dikkat etmeliler.




Oğlak Burcu: Parayla ilgili konularda özellikle ailenize veya evinize yapacağınız parasal ödemelerde birtakım zorlamalarla karşılaşmanız olası. Aile hayatınızda bir takım güç çekişmelerine şahit olabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün iletişime dayalı konularda beklenmedik etkilere açık olabilirsiniz, yakın çevrenizle olan bağlarınıza ve iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek. İş hayatınızda bu bir kaç gün beklenmeyene açık olmanız yerinde olabilir.




Balık Burcu: Bugün, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve para konularında bir takım sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Para hayatınızdaki değişimlerin, ilişkilerinize nasıl yansıdığına şahit olabilirsiniz. Birden fazla işiniz varsa dikkat edin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR