İş dünyasına yön veren başarılı iş adamları hafta sonu Bodrum’da Mübariz Mansimov’un özel misafiri oldular.




Türkiye’ye yaptığı dev yatırımlarla adından söz ettiren Azeri asıllı başarılı iş adamı Mübariz Mansimov, geçtiğimiz yıl milyonlarca dolarlık dev bir yatırımla, Palmarina’yı hizmete açarak turizme kazandırmıştı. Dünyaca ünlü Sardunya Adası'nı bile gölgede bırakacak ‘konsepti’ mimari yapısı ve farklı hizmet seçenekleri ile Bodrum’un parlayan yıldızı haline gelen Palmarina’nın sezon açılışı geçtiğimiz haftasonu Mübariz Mansimov’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.




Açılış daveti adeta TÜSİAD toplantısını andırıyordu. İş dünyasının önemli isimleri gecedeki yerlerini almıştı. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Zafer Yıldırım, Turgut Yılmaz, Aydın Ayaydın, Ali Şen, Levent Kızıl, Zafer Kurşun, Rus milyarder Mardan Palace Oteli'nin sahibi Telman İsmailov’un yanı sıra cemiyet hayatının bir çok önemli temsilcileri açılış davetindeydi.




Mansimov’un misafirleri arasında dünya yıldızları da vardı. Ünlü Hip-hop sanatçısı Akon, Billionarie markasının yaratıcısı Flavio Briatore ve Cipriani Restoranları'nın sahibi Giuseppe Cipriani’nin yanı sıra, Avatar filminin başrol oyuncusu Hollywood yıldızı Zoe Saldana açılış davetinin onur konuklarıydı.




Ülke genelinde son haftalarda yaşanan gerginliklerin ardından hasret kaldığımız renkli görüntülerin yaşandığı Bodrum Palmarina açılış davetinde sahneye Çıkan Ajda Pekkan ve Rus Tenor Nikolai Baskov, konuklara müzik ziyafeti sundular. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü davette Mübariz Bey, konukları ile bire bir ilgilenmiş, hatta konuklarını kendi kullandığı mini golf arabasıyla marinanın içerisinde gezdirmiş. Misafirperverlik bu olsa gerek.




Palmarina’nın sezon açılışıyla birlikte Bodrum’da tam anlamıyla yaz sezonunu açmış oldu. Plajlar, oteller ve masmavi ‘cennet’ koylar lüks tekneleri, özel tatilcileri ağırlamaya başladılar. Bakalım yaz sezonu boyunca sayfalarımızda kimleri, hangi özel haberlerle, hangi özel fotoğraflarla ağırlayacağız. Gündemi bizden takip etmeye devam edin lütfen! HT KULÜP yazıyorsa doğrudur.




İyi haftalar, iyi tatiller...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR