Göcek, Çeşme, Bodrum ve St.Tropez...




Yaz geldi tatil sezonu açıldı. Nasıl mı? HT KULÜP sayfaları geçtiğimiz hafta sosyetenin ünlü isimlerinin tatil ayrıntılarıyla doluydu.




19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı tatilini fırsat bilen sosyetenin ünlü isimleri Göcek’teydiler.




Bu yılda her yıl olduğu gibi yaz sezonunu HT KULÜP açtı. Geçtiğimiz yıl Hülya Avşar’ı 10 yıl sonra bikinili çekerek sezonu açmıştık. Bu yıl Saadettin Saran’ın hiçbir yerde göremeyeceğiniz tatil fotoğraflarıyla yine çok konuşulduk. İlginçtir Hülya Avşar’ı da, eski sevgilisi Saadetten Saran’ı da özel haber muhabirimiz Hakan Yağcı aynı koyda ve aynı yerde birer yıl arayla çekti.




Yaz sezonuna merhaba diyen sosyetenin gözde çiftlerinden Ralf-Sanem Tezman yakın arkadaşlarıyla birlikte Göcek'te tatildeydiler. Sanem Hanım’ın bikinili fotoğrafları geçtiğimiz hafta sosyetede ve basında en çok konuşulan konular arasındaydı.




Bu yıl 12 Haziran genel seçimler nedeniyle herkes tatil programını seçim sonrasına göre ayarlıyor. Güney sahillerimizden Göcek özel tekneleriyle tatile çıkacaklar için bu yılda favori tabii ki Fethiye Hillside Club ve oradan da Yunanistan Adaları.




Bodrum geçtiğimiz yıl düşüşe geçti. Bu sene hem ramazan ayının ağustosa denk gelmesi hem de Türkbükü’nün artık eski havasını kaybetmesi nedeniyle sakin bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Bir de belediyenin Türkbükü'ndeki iskeleleri yıktığını, müzik sesinin kısıldığını belirtmemiz lazım. Anlayacığınız gazetecilere sere serpe poz veren medyatik güzellerin işi bu yıl zor...




Ve Çeşme... Ege’nin en güzel, en berrak denizine sahip Çeşme plajları bu yıl Bodrum’un yerini alacak... Özellikle Alaçatı, sosyetenin ve iş dünyasının önemli temsilcilerini ağırlayacak




Ülkemizde tatillerini geçirecek sosyetiklerin mutlaka ama mutlaka her yaz uğradıkları bir yer daha var... Fransa’nın dünyaca ünlü tatil merkezi St.Tropez. Yılın on beş gününü St.Tropez’de geçiren ünlü isimler arasında kimler yok ki... Şimdiden ipucu verip kimseyi korkutmak istemiyorum bazı isimler sırf bikinili görüntülenmemek için sadece Cannes ve St.Tropez sahillerinde denize giriyorlar.




Her yıl olduğu gibi bu yıl da en ince ayrıntılarına kadar ünlü isimlere ait tatil görüntüleri HTKULÜP’te olacak...




Herkese iyi tatiller, iyi haftalar…




rbalcioglu@bloomberght.com









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR