Geçen gün bir arkadaşımdan, "Bugün (29.06.2011) saat 08:45'te Acarkent 3.cadde, 13. sokak başında bir köpek Acarkent Yönetimi ekibi tarafından arabadan atılan zehirli mermi ile vuruldu. Köpek vurulduğu yerde bırakıldı ve can cekişmeye başladı. Acarkent sakinleri, yönetimi aradığında telefona çıkan Halkla İlişkiler Yöneticisi köpeğin bayıltıldığını ve Beykoz Köpek Barınağı'na gönderileceğini ifade etti. Oysa, eğer bu doğru olsaydı köpek orada bırakılmazdı ve hemen bahsedilen iş yerine getirilirdi. Bunun üzerine köpek Acarkent sakinlerince site içerisindeki veterinere götürüldü ancak köpeği yaşama döndürmek mümkün olmadı. Köpeğin kulağındaki küpeden Belediyece takip altında olduğu, aşılarının yapılmış olduğu anlaşılıyor. Acarkent gibi çoğu kişinin hayvan beslediği bir yerde, yönetimce gerçekleştirilen bu vahşeti anlamak, kabul etmek mümkün değildir" şöyle bir mail geldi.İnanın okuduğum zaman tüylerim diken diken oldu.Biz daha hayvanlara sahip çıkamıyorsak birbirimize nasıl çıkacağız.




Dünyaca ünlü düğünleri solladı




Evet dünyada beklenen iki önemli düğün yani Kate Moss ve Monaco Prensi Albert'in düğününü bile gölgede bıraktılar.

Kimler mi?

Tabii ki Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran ikilisi.

Birçok kez hem televizyonda programda hem de köşemde düşüncelerimi yazdım. Tekrar yazıp sizleri sıkmak istemiyorum.


Herkesin düşüncesi ortada. Artık imzalar atıldı. Söylenecek söz kalmadı. İnşallah mutlu olurlar.




Çeşme - Bodrum - İstanbul boş peki nerede bu insanlar?




Temmuz ve ağustos aylarında İstanbul hiç olmadığı kadar boşalıyor aslında. Yani o hengame yok çok fazla. Ama duyduğum ve bildiğim kadarıyla Çeşme ve Bodrum'da boş.




Peki nerede bu insanlar?




Nerede biliyor musunuz Bozcaada, Ayvalık, Cunda gibi yerlere kaçıyorlar. Ya da yurt dışında tatil yapıyorlar. Çünkü gözlerden uzak yerlerde daha rahat ediyorlar.




Tabii bu şu sıralar bence önümüzdeki haftadan itibaren Ege sahilleri de tıklım tıklım olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR