BADE İşçil, "Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok" dedi. Aile Mahkemesi, İşçil için barınma ve maddi yardım yönünde karar aldı. Bir kadının feryadına bu açıdan hemen yanıt veren Aile Mahkemesi candır. Ancak Bade'nin en büyük hatası daha önce boşanma dilekçesi verip geri çekmesi ve sonrada yeniden boşanma talebinde bulunması. Ve tabii en en hatası evlendiği zaman "İşimi bırakıyorum" demesi. Bade İşçil işi bırakıp evinin kadını oldu bir de evlendiği gün "Artık kendi soyadımı kullanmayacağım. Benim soyadıma Süalp yazın" dedi. Tamam sevgisini, aşkını anlayabiliyorum ama değmez ki. Hiç kimse için değmez. Naz Elmas da aynısını yaptı. Yılbaşı gecesi saat 21.00'de imzayı attı, 21.01'de İnstagram hesabından soyadını değiştirmiş bir şekilde evlendiğini duyurdu. İyi de neden bunu yapıyorsunuz hanımlar? Lütfen işlerinizi bırakmayın, soyadlarınızı saniyesinde değiştirmeyin. Zaten hukuken değişiyor. Neden öyle sosyal medyada göze sokuyorsunuz. Ayrılınca da saniyesinde siliyorsunuz. Ne sevimsiz, ne ciddiyetsiz, ne samimiyetsiz bir davranış. Sizi olduğunuz gibi sevsin, kabul etsin, saygı göstersin. Ne bir erkek bir kadın için ne de bir kadın bir erkek için kendini değiştirmemeli. Değiştirdiğiniz için evliliklerinizde ciddi hasarlar oluşuyor. Özellikle kadınlar daha sevecen, daha sahiplenicidir. Ama değmez, yapmayınız hanımlar.




İkiz kardeşin mesajı




MALKOÇ Süalp'in ikiz kardeşi Tarkan Sualp önceki gün Facebook hesabından "Bugüne kadar hiçbir konu için buralarda böyle konuşmadım ama sana dayanamıyorum artık. Benim yiyenime, benim soyadımı taşıyan o evlada bunların hesabını nasıl vereceksin" diye yazıp evden ayrılan bir kadının mesajını yayınladı. Ardından da İngilizce bir mesajla Bade'yi yalancılıkla suçladı. "Doğruyu söylersen geçmişinin yalan söylersen geleceğin bir parçası olur" dedi. Olaylar daha da karışıyor belli ki, ama keşke yapmasalar. Çocuklar her şeyi hissediyor.




Çelik aşkı bana daha samimi geldi




SON günlerde en çok Kenan Doğulu, Beren Saat Arçelik reklamı konuşuluyor malum. Seveni de bol, sevmeyeni de reklamın. Amaç da bu zaten, konuşulması... Firma kendinden konuşturmayacaksa neden bu kadar para vermeyi kabul etsin öyle değil mi? Reklam güzel ama eğer Kenan ve Beren evli olmasa ve bu reklamı çekse ben daha çok sevebilirdim.Evli bir karı-kocanın böyle bir reklamla sevenlerinin karşısına çıkması ün-şöhret ve tabii starlık adına. O anlamda starların bu tarz anlaşmaları yaparken daha mantıklı düşünmeleri gerekiyor. Ama tabii para daha önemli o da ayrı.




Velhasıl Kenan Doğulu'yu delice seven hatta onun adını duyunca gözleri parlayan, defalarca konserlerini izleyen ve kulüplerde onun şarkıları çalsın diye DJ'ye yapmadığı kıyaklar kalmayan bir hayrana ilk ben izlettim reklamı. O dakika reklamı izledikten sonra yaptığı ilk yorum "Çelik'lerin aşkı daha samimiydi" oldu. Sonuç olarak tabii ki bir kişinin yorumuyla değil, reklam yayınladığından günden bu yana birçok kişiden bu yorumu alıyorum. Aman dikkat!





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR