CUMARTESİ gecesi İstanbul çok hızlı geçti diyebilirim. Bazı mekanlar sezon kapanışını yaptı. Bunların biri Etiler Sahne. Bodrum Türkbükü'ne taşınacak mekanda 8 aydır ara ara sahneye çıkan Demet Akalın mekanın sezon kapanışını yaptı.Ancak Demet Akalın Cumartesi akşam saatlerinde Alanya'da sahnedeydi. Programı biter bitmez 22.55 uçağına binip İstanbul'a gelecekti ancak Türk Hava Yolları rötar yaptığı için kapılar kapanırken Pegasus'la Sabiha Gökçen Havaalanı'na gece yarısı iniş yaptı. Saat 01.10'u gösterdiğinde kuliste işte bu gördüğünüz fotoğrafı çekiyorduk. 01.30'da da şarkılarını söylemeye başladı bile. Eğer başka bir uçak bulup gelmeseydi 03.00'ten önce sahneye çıkamazdı. Bu kışı atom karınca gibi çalışarak geçiren Demet Akalın belli ki yazı da öyle geçirecek. Çünkü yaz takvimine baktığımda bir gün boş vakti yok. Ve tabii beklenen astrolog engeline takılmış. Astrolog Demet'e "10 Haziran'da çıkarma" dediği için 'Pırlanta'nın çıkış tarihi 1-2 gün sarkacak sanırım, merakla bekleyenlere bilgi. Çünkü Demet Akalın çıkış tarihi için kararsız.




Ve unutmadan




nBu sene Demet Akalın'ı kulüpte çok izledim. Gerçekten Demet Akalın'ın sahnesi, programı gayet iyi.




nSamimi, yaptığı espriler, anlattığı gerçek olaylarlaseyirciyle samimi bir bağ kuruyor.




-Kendini izleyen herkese öyle ya da böyle laf atıyor. Gözünden hiç bir şey kaçmıyor.




-Mekana gelen güzel ve özellikle zayıf kızlar asla dikkatinden kaçmıyor.




-Kendi de ciddi kilo vermiş. hiç bir şey yemiyormuş. Doğum da aldığı tüm kiloları vermiş. Gerçekten Demet'i uzun süredir bu kadar zayıf görmemiştim.




-Moschino'yla gizli bir reklam yaptığını düşünüyorum. Çünkü "Ben buradayım" diye bağıran markanın her ürünü kullanıyor. Ayakkabıları, kıyafetleri, takıları her yerinde Moschino yazıyor.




-Sahnede yıllardır 'ezeli rakibi' diye anılan Hande Yener'in 'Kırmızı' şarkısını söylüyor. Ki "Benim o kadar şarkım var, ne söyleyeceğim onun şarkısını?" diyebilir. O yüzden Demet bu şarkıyı söylerken şahsen ben de "Helal olsun" diyerek alkışladım. Hande, Demet şarkısı söylüyor mu bilmiyorum ama bence hoş bir durum.




-Demet Akalın'a kesinlikle 'evli-çocuklu' olmak ciddi şekilde yaradı. Hani bilinenin aksine işleri kapanmadı daha da çok açıldı.




-Sahnenin yanında parfümü var. Erkek parfümü kullanıyor. Şarkı aralarında sürekli sahnede parfüm sıkıyor. Önde oturanlara da arada sıkıp "Güzel mi?" diye soruyor.




Detoks sonrası 12 kilo




HATIRLARSANIZ"Cenk Eren detoks yaptı sağlığından oldu. Sahne de fenalaştı yarıda bırakmak zorunda kaldı" diye yazmıştım. Cumartesi gecesi de My Cabaret ile sezon finali yapan Cenk Eren'i uzun süredir görmüyordum. 12 kilo vermiş. Detoks sonrası düzenli bir diyet programına girdiğini söyleyen Cenk "Çok dikkat ediyorum yemiyorum hiç bir şey. Daha da kilo vereceğim" diyor.




Sağım, solum, önüm herkes diyette. Ne olacak bu diyetli hallerimiz bilmiyorum ama annem bana sürekli "Kızım o kadar çalışıyorsunuz doğru düzgün yiyemiyorsunuz. Sürekli diyette sizin camia" diyor. Ah anneciğim doğru söylüyorsun ama işte görsel bir iş yapınca, sahneye çıkınca böyle oluyor. Kilo vermek şart. Bu arada Cenk Eren Etiler My Cabaret'yi Kıbrıs'a taşıyor. Yaz aylarında Kıbrıs'ta devam edecek. Haftanın bir günü de Yalıkavak'ta Mufla'nın yanında My Klup'te şarkılarını söyleyecek. Bodrum-Kıbrıs arası mekik dokuyacak.




Cumartesi gecesi İstanbul




-Cumartesi akşamı Karaköy Colonie tıklım tıklım doluydu. Kısa sürede popüler olan mekan cuma-cumartesi saat 23.00'ten sonra kulübe dönüyor. DJ kabininde Fatih Mutlu var. Bence gayet başarılı.




-Cumartesi en yoğun yerlerden biri de otellerin balo salonlarıydı.Maşallah her yerde bir düğün vardı.




-Hugh Jackman sözünü tuttu ve yarım bıraktığı konseri tamamlamak için yeniden İstanbul'a geldi.




-Cumartesi ciddi bir trafik vardı. Pazar günü Gezi olaylarının yıldönümü olduğu için özellikle mekanlar 04.00 dedi mi müziği kapattı, ışıkları yaktı. Tüm mekanlar erkenden kapattılar.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR