Bugün ve yarın gece saatlerine kadar Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Kalp ve nabız etkilendiğinden bu birkaç gün ameliyat olmamalıyız. Bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden kaçınmalı ve meyve yemeliyiz. İlişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, müzikaller, sergiler, tiyatrolar, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu günlerde olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici, sosyal, bencil, dikkafalı bir insansınız. Etkileyicisiniz. Bir ortama girdiğiniz çok çabuk dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Hayatınız boyunca bir doküman veya anlaşma imzalarken şartları iki kere kontrol etmelisiniz. Bu sene, şansınız bir çok konuda yüksek olacak. Yeni arkadaşlardan destek göreceksiniz.




Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda bazı konuların derinliğe ineceksiniz. Para konularında etkili konuşmalarınızı iş alanlarınıza aktarmanız mümkün. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla keyifli bir iletişim içinde olacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün, dış ortamlarda veya seyahatlerde sevdiğiniz insanla derin konuşmalar devreye girebilir. Kendinizi ortaklı işlerinizde fikirsel olarak güçlü ve etkin hissedeceksiniz. Evinize ve ailenize karşı harcamalardan keyif alabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, iş hayatınızda araştırmacı yanlarınızı sergileyebilirsiniz. Çevrenizden göreceğiniz destekle, iş hayatınızda düşüncelerinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Akrabalarınız veya kardeşleriniz hayatınızı kolaylaştıracak.




Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanın güçlü etkileriyle, ilişkinizi gözden geçirecek konuşmalar içerisinde olabilirsiniz. Ortaklı işleriniz için şanslı etkiler altındasınız. Maddi konularda beklenmedik yardımlar söz konusu olacak.




Aslan Burcu: Bugün, ev hayatınızda yapılması gerekenler, tamamlanması gereken işleriniz için güçlü etkiler altında olacaksınız. Önemli ailevi konular devreye girebilir. Sosyal ortamlarda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz.




Başak Burcu: Bugün, yakın çevrenizle yapacağınız konuşmalar, aşk hayatınıza olumlu yansıyabilir. İletişiminiz yüksek olacak ve siz olayların derinine inmek isteyeceksiniz. İş alanlarınızda göstereceğiniz tevazu, sizee kazandırabilir.




Terazi Burcu: Bugün, ailenize yönelik maddi konularda etkin ve güçlü bir politika izleyebilirsiniz. Kafanızdakileri hayata geçirmek kolay olacak. Sosyal ortamlarınızda, grupsal işlerinizde kendinizi mutlu hissedeceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün, etkili iletişiminizi, kendi kişisel hayatınıza ve planlarınıza yönlendireceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar size bir çok konuda yardımcı olacaklar. İş alanlarınızda parasal konularda şanslı etkileriniz yüksek.




Yay Burcu: Bugün parasal olarak alacağınız haberlerle kendinizi güçlü ve etkin hissedeceksiniz. Kafanızdaki fikirler için planlar yapabilirsiniz. Değişik yer ve ortamlarda bulunmak size keyif verebilir. Sevdiğiniz insanla olumlu etkiler altındasınız.




Oğlak Burcu: Bugün, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda ve grupsal işlerinizde güçlü yanlarınızı ortaya koyacaksınız. Çevrenizi düşüncelerinizle istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında şanslısınız.




Kova Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınızda etkin düşüncelerinizi ve yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilirsiniz. İş hayatınızda her işin derinine inmek isteyeceksiniz. Ruhani konular, psikoloji ilginizi çekecek. Özel hayatınızda mutlu ve şanslısınız.




Balık Burcu: Bugün, güçlü ve etkili arkadaşlarınızla olan iletişiminizde iyi etkiler altında olacaksınız. Grupsal işleriniz, geleceğe yönelik planlarınız için görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. İş alanlarınızda yapmanız gerekenlere odaklanın.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR