İstanbul'a hoşgeldiniz...




Tatil planları, koşuşturmalar, telaşlar, alışverişler derken beklenen Kurban Bayramı tatili sona erdi. Teker teker yurda dönen sosyete ve iş dünyasının ünlü isimleri Atatürk Havaalanı'nda görüntülendiler. Kimi tatilden yorgun döndü kiminin yüzünde güller açıyordu.




Gelelim Kurban Bayramı'nda dünyanın dört bir yanına dağılan isimlere... Aylin Tahincioğlu çocuklarıyla birlikte Londra'ya gitti. Dünyayı gezen Şebnem Çapa ise Sanghai'ın altını üstüne getirdi. Her sene bayram tatilini yurtdışında geçiren Burak - Melis Hatipoğlu çifti Londra'da harika zamanlar geçirdi.




Bayramın bombası Alara Koçibey'den geldi. Fransa'da kaçak olarak yaşayan eski eşi Cem Uzan'a çocuklarını götüren Alara Hanım, çocuklarını kırmayarak Cem Uzan'la Paris'te ailece yemek yedi.




Yeni evli çift, Alpin - Hikmet Albayrak kardeşlerini de alarak New York'ta güzel bir bayram geçirdi.




Yalçın - Neslihan Sabancı çifti Londra'ya giderken, gelinleri Pınar Sabancı boş kalan İstanbul'da annesi ve eşiyle vakit geçirdi.




Yavaş yavaş yurda dönüşlerin başladığı Atatürk Havaalanı yine çok hareketli. Geçtiğimiz akşam İstanbul'a gelen Ünal Aysal hiç konuşmadı. Galatasaray'ın 25 Ekim'deki kongre öncesi aday olmayacağını açıklayan Aysal, terminalde gazetecilere nereden geldiğini söylemedi. Londra, Dubai, Paris hatta Uzakdoğu'ya giden sosyete, artık sömestr tatiline kadar İstanbul'da kalacak.




Pazartesi günü başlayacak olan Fashion Week etkinliğine katılmayı planlayan sosyetenin modasever isimleri, tatil rehavetini üstünden yavaş yavaş atacak.




İstanbul'a işlerinin başına dönen iş dünyası ve cemiyet hayatının temsilcileri, hayatlarına kaldıkları yerden devam edecekler. Biz de tatilden dönenlere 'İstanbul'a hoşgeldiniz' diyoruz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR