Yaz bitti İstanbul canlandı...




Deniz, güneş, partiler, yaz davetleri, tekne tatilleri derken yoğun geçen bir yaz ayının daha sonuna geldik...




Bodrum'dan Çeşme'ye, Mikonos'tan, Ibiza'ya uzanan tatil rotalarında iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, güzel bir yaz geçirdi.




Eylül ayı ile birlikte başlayan sonbahar, beraberinde İstanbul'a hareketliliği getirdi.




Okulların açılmasına az bir süre kala tatilden dönen iş ve cemiyet hayatının ünlü simaları, tatlı bir telaş içine girdi. Çocuklarını yurt dışındaki okullara yerleştirmek için hummalı bir hazırlık içerisinde olan elitler, bugünlerde çocuklarından ayrılma derdine düştü.




Suzan Sabancı - Haluk Dinçer'in oğulları Haluk Akay Dinçer, Amerika Bostan'daki Harvard'a kayıt olurken, Ömer - Arzu Sabancı'nın küçük oğlu Kerim, Amerika'daki University of Southern California'da işletme öğrenecek. Sitare Akdilek'in kızı Naz, Boston Tufts Üniversitesi'nde, Feryal Gülman'ın oğlu Aslan Kemal ise Los Angeles'taki Pepperdine Üniversitesi'nde okuyacak.




Eğitim hayatlarında yeni bir sezona başlayan gençlere başarılar dilerim.




Gelelim sonbaharla birlikte hız kazanan sosyal hayata ve davetlere... Her sonbahar olduğu gibi bu yıl da başlayan davetler ve açılışlar, şimdiden ilgi odağı olmaya başladı.




Bodrum'da son tatilciler birkaç yaza veda partisine ve lansmanlara katılsalar da İstanbul'da sosyal hayat tüm hızıyla başladı.




Yeni sezonun hepimize yenilikler getirmesi dileğiyle.




İyi haftalar

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR