Bodrum'da yaz aşkları...




Yaz aylarının pozitif enerjisi herkese yansımış durumda. Yaz başından bu yana manşetlerimizi süsleyen sosyetenin genç çiftlerinin yaz aşkları da bunun en güzel kanıtı.




Sıcaklar bastırınca soluğu Bodrum'da alan Reyhan Göksun, yaz aylarını en hızlı yaşayan isimlerin başında geliyor. Reyhan Hanım'ın adı birçok ünlü işadamıyla anılsa da şimdilik kendisinden gelen bir açıklama yok. Göksun, deniz fobisinden dolayı gündüzleri denize girmese de Bodrum'un tadını çıkarıyor.




Türkbükü'nde kızıyla tatil yapan eski Fenerbahçe Kulübü başkanı Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık da bu aralar Bodrum'da aşk yaşıyor. Sevgilisiyle gece kulübü çıkışı objektiflere yansıyan Murat Bey, gündüzleri ise kızıyla denize giriyor.




Bu yazın en gizli saklı aşkı ise hiç kuşkusuz Azade Balkaner ile sevgilisi Uğur Bey. Geçtiğimiz yaz Bodrum'da demirli teknede baş başa tatil yapan ikili, bu yıl tedbiri elden bırakmadı. Tatil için gazetecilerin olmadığı bir yeri seçen sevgililer, Bodrum ya da Çeşme gibi gözde tatil merkezlerine uğramayı düşünmüyor.




Her sene Bodrum'da tekne tatili yapan Seben Koçibey ve sevgilisi Mehmet Pisak, bu yıl da geleneği bozmadı. Cennet Koyu'na demirleyen sevgililer, birbirlerine bir kez daha aşık oldu.




Neslihan - Yalçın Sabancı çiftininn kızları Aysen Sabancı, sevgilisi Mirkelam'la sahibi oldukları lüks yatla Bodrum'un eşsiz koylarında tatil yapıyor. Mavi sularda aşklarını doyasıya yaşayan ikili, her fırsatta birbirlerine olan aşkını dile getiriyor.




Yaz aylarını en yoğun yaşayan çiftlerden biri de İpek Ayaydın ve nişanlısı Talat Abdik. Bugünlerde harıl harıl düğün hazırlığı yapan nişanlılar, biraz rahatlamak ve stres atmak için Bodrum'a gitti.




Sosyetenin genç çiftleri, bu yaz aşkla dolu! Bizde Bodrum, Çeşme gibi gözde tatil merkezlerinde yaşanan aşkları sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Günleriniz aşkla dolu geçsin.




İyi haftalar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR