Bayrama damga vuran ihanet !...

Bayram tatili bitti... Sosyete Bodrum, Çeşme, Bozburun, Cannes, St. Tropez gibi dünyanın gözde tatil merkezlerinde buluştular.




Sosyete her bayram tatilinde olduğu gibi bu bayramda da bir haftalık tatillerini gözde merkezlerde geçirdi. Objektiflerimize yansıyan ünlü isimlerin tatil ayrıntılarını anında sizlerle HT KULÜP sayfalarında paylaştık. Bu bayram tatiline damga vuran en güzel aşk karesi Alara Koçibey ile sevgilisi Eren Morova’nın dudak dudağa objekiflerimize yansıyan aşk kareleri oldu. Genç çiftin aralırın açık olduğu hatta ayrıldıkları iddia ediliyordu ancak romantik halleri aşklarının hala tutkulu bir şekilde devam ettiğini gösteriyor.




Marmaris, Bozburun'da tatillerini geçiren iş dünyasının önde gelen temsilcilerinden Cem Boyner, Ali Koç ve Raif Dinçkök’ün objektiflere yansıyan neşeli tavırları da kayda geçti.




Çeşme ve Bodrum yine çok hareketliydi kimi ararsanız buralarda toplanmıştı. Ancak Bodrum bayram tatili boyunca Ceyla Aysal’ın nişanlısı Mehmet Kırklar’ı eski sevgilisiyle aldattığı haberleriyle çalkalandı.




Ceyla Aysal plajda karşılaştığı Belçikalı eski sevgilisi Xavier Dirsehan Schoonjans ile öpüşürken HT MAGAZİN objektiflerine yansıdı. Masum ancak bir o kadar da samimi gerçekleşen karşılaşma sanki bir hasret giderme, geride kalan güzel günleri anarcasına birazda ‘sıcak’ bir hal ile gerçekleşmişti. Hal böyle olunca o anlarda objektiflere dolayısıyla gazetelere yansıyınca Bodrum ihanet dedikodusu ile bir hafta boyunca çalkalandı. Aileler gençlerle oturup konuştular bir öpücük bir çiftin ayrılma nedeni ‘belki’ olabilir de ancak ortada ciddi bir aldatma durumu yoktu. Ceyla Aysal ve evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Mehmet Kırklar, ortalık sakinleşince birbirlerine sarılıp öpüştüler ve barıştılar bir anlamda aşk yeniden dediler..




Medeni insanlar, eski sevgilisiyle, boşandığı eşiyle ve hatta hiç görüşmediği kavgalı olduğu birisiyle bile bayramlarda barışır, görüşür ve hatta öpüşebilir... Bunun adı ihanet olmamalıdır. Bir haftalık dedikodu genç çiftin öpüşerek birbirlerine sarılarak, el ele kumsalda yürümesiyle son buldu.

Bayramlar güzeldir, insanlar öpüşür, birbirlerine sarılır, görüşür.. İhanet çok kolay bir şey değildir… Affedilmez… Affedilen AŞK'tır..






İyi haftalar…



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR