Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat bularak iki günlüğüne Bodrum’a gittim. Malum son 1 aydır Türkiye genelinde yaşanan toplumsal hareketler bizi de yakından etkiledi, biraz nefes almak biraz da iş stresinden kurtulmak için bu yaz ilk kez Cuma akşamı soluğu Bodrum’da aldım.




Bodrum sezona geç başlamış, zira mekanların çoğu hala istedikleri müşteri doluluğuna ulaşamamış. Türkbükü’nde az denecek kadar tatilci var güneş batıp karanlık çökünce yavaş yavaş hareketlilik başlıyor.




Cumartesi akşamı şöyle bir Bodrum’un gece hayatının altını üstüne getirelim neler oluyor bir bakalım, dostlarla hasret giderilim diyerek yola koyulduk ilk durağımız Kuum Otel oldu. Duran Akbulut’un başkanlığını üstlendiği Büyük Klüp ve Kuum otel bu yaz bir işbirliği içerisine girmişler düzenlen bir kokteyl daveti ile bu ortaklık ilan ettiler.Kuum Otel'deki davete daha çok 50 yaş üstü tatilciler ilgi göstermişti. Büyük Klüp’ün müdavimleri bu yaz Bodrum’da buluşacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde Türkbükü'ne geçtim, bu sezon ‘Biber’i Türkbükü'ne taşıyan Emre Ergani büyük hayal kırıklığı yaşıyor mekan boş denecek kadar sakindi. Ardından ShipAhoy’a gittim yaş ortalaması 18-25 arası gençlerin en çok ilgi gösterdiği mekan durumunda ancak oradada doluluk oranı yarı yarıya ve ardından Türkçe müzik çalan 'Ses'e geçtik Türkbükü'nün belki de en çok iş yapan mekanı olmuş, tıklım tıklım. Ancak tanıdık bir yüz görmek mümkün değil önceki yıllarda görmeye alışık olduğumuz cemiyet, sanat ve sosyete dünyasından ünlü birine rastlamadım.




Bodrum’un eğlence üssü Palmarina olmuş...




Ve saatler gece yarısını gösterdiğinde soluğu Bodrum’un parlayan yıldızı Palmarina’da aldık. Lüks mağazaları, kaliteli restoranları ve dev teknelerin yanaştığı marinasıyla mükemmel bir ambians yaratmış. Palmarina ile birlikte Yalıkavak, Bodrum’da sanki başka bir tatil ve eğlence merkezine dünüşmüş. Hem araç hem yaya trafiği Yalıkavak’ı sanki Bodrum’un kalbinin attığı yar haline getirmiş. Azeri işadamı Mübariz Mansimov yaptığı miyonlarca dolarlık yatırımla adeta dünyaca ünlü 'Sardunya Eğlence Adası'nın' pabucunu dama atmış ve Türkiye’ye getirmiş.




Daha önce hiç gitmeye fırsatım olmadığı Palmarina’nın içerisinde yer alan Billionaire Gece Kulübü'ne geçtik. Billionaire yaz eğlencesi konseptinde dekore edilmiş oldukça lüks bir dekorasyonla karşılıyor sizi. Müzik ve ses mükemmel,'sağolsun' bizimle ilgilenen personel arkadaşlar 'herkesin önümüzde transit geçtiği' bir yer gösterdiler. İnsanlar ayaklarımıza basmasın diye ayakta durmak, hatta orada bulunduğumuz bütün bir gece boyunca insanlara yol vermek zorunda kaldık. (Önemli değil biz ev sahibi sayılırız!)




Bodrum’da tatilini geçiren sosyetenin bir çok önemli ismi o gece Billionaire’deydi. Genç işadamı İlhan Sabancı eşi Pınar Hanım ile birlikte eğlence keyfi yaparken, Süleyman Kosif sevgilisi Z.Ş ile romantik dakikalar yaşıyordu. Bahar-Ozan Şer çifti, yakın dostları Enis-Reyhan Çiftçi ile eğleniyorlardı. Kısa süreliğine sohbet etme imkanımız oldu. Derya Ayaydın,Begüm Eyilik ve başarılı işadamı Yiğit Şardan gözüme takılan ünlü tatilciler arasındaydı.




Geçtiğimiz yıllarda Eşi Suzan Şen’den boşanan iş adamı Nedim Keçeli, Türkiye eski güzellerinden Gamze Karaman ile yeni bir aşka yelken açmış iki sevgili Billionaire’de gözlerden ırak bir köşede romantizmin doruğuna çıkmıştı. Kısa bir süre içerisinde ikilinin fotoğrafları çıkar karşımıza şaşırmayın.




24 saat içerisinde Bodrum’da yaşananlar ve gözlemlerim şimdilik bu kadar...




Herkese iyi haftalar iyi tatiller...









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR