Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten, turizm sektörü de etkilendi. Türkiye'nin yazlık tatil beldeleri de Covid 19'dan nasibini aldı. Yavaş yavaş hareketlenmeye başlayan Bodrum, Çeşme, Göcek ve daha birçok popüler tatil adreslerinde yaz yeni başladı.

Yeni normale uyum sağlamaya çalışan işletmeciler gerekli önlemleri alarak müşteri kabul etmeye başladılar.

Ancak eğlenceli mekanları henüz açılmadı. Yaklaşık 3 aydır evde kalan iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri de yeni normale alışma çabasındalar. Kimi tekne tatili için Göcek'e akın etti, kimi yazlık evine gitti.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Heves Ekinci, herkesten uzak izole bir tatil için Urla'daki evine dinlenmeye gitti.

Öte yandan Neslişah Alkoçlar Düzyatan, koronavirüsten dolayı İstanbul'daki evine kimseyi kabul etmiyordu. Tekne tatilini çok seven Neslişah Hanım, iki çocuğu ve eşi Engin Altan Düzyatan'la Bodrum'a demirledi.

İş insanı Hamdi Akın, Bodrum'da hayata geçirdiği yeni projesinde objektiflere poz verdi. Bodrum'da tatil yapan isimleri saymakla bitmez. Yakın arkadaşlarıyla lüks bir otelde konaklayan Aslışah Alkoçlar, daha sonra babası Ender Alkoçlar ve annesi Gülşah Alkoçlar ile tekneye geçti.

Bodrum'un müdavimleri arasında yer alan Elif Dürüst, bikini sezonunu açtı. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla 'Bu sene plajlarda ben de varım' dedirtti.

Yazlık evi tercih eden isimlerden Pınar Sabancı, Bodrum'un sakin tarafını seviyor. Sabahları erken saatte kalkan Sabancı, meditasyon yaparak güne başlıyor. Sağlıklı lezzetler denemeyi seven Pınar Hanım, sosyal medyadan takipçilerine lezzetli yemekler paylaşıyor.

Ralf - Sanem Tezman çifti, yakın dostları Selin-Abdullah Denizli çiftiyle Bodrum'da tekne keyfi yapıyor.

Bodrum'da ayrıca taze aşıklar da var. Derin Mermerci, yakın arkadaşı Murat Aslan ve ikiz kızlarıyla tatilin tadını çıkarıyor.

Tedbiri elden bırakmadan Ege kıyılarının keyfine varan ünlü isimlerden kim, nerede tatil yapıyor anbean sizlerle paylaşacağız.

Herkese iyi tatiller!



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR