Dokuz günlük Kurban Bayramı'nın sonuna geldik... Tatil yaklaştı, başladı, derken dokuz gün geride kaldı... Bayram boyunca kim, nerede, nasıl tatil yapmış? Tüm detayları htkulup.com'dan öğrendiniz.

Eylül ayı ile birlikte yeni sezona İstanbul bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Sanat etkinlikleri, açılışlar, davetler, organizasyonlar, konserler eylülde başlayacak. Yine çok hareketli bir sezon bizleri bekliyor.

Sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler, bayramda genelde yurtdışını tercih etti. Türkiye'de kalanlar ise Ege ve Akdeniz koylarında tekneleriyle keyifli vakit geçirdi. Derin Mermerci Aydın New York, Berrin Zorlu Amerika, Arzu Sabancı Göcek, Bettina Machler Göcek, Şebnem-Celal Çapa Göcek, Caroline Koç İtalya kıyıları... Yani sosyeteden herkes keyifli bir bayram geçirdi.

Önümüzdeki sezon yeni etkinliklere gebe... Ünlü sanatçıların konserleri, galeri açılışları, sanat etkinlikleri, müzayedeler, tiyatro, caz festivalleri gibi birçok yeni organizasyonu yine ilk bizden takip edeceksiniz.

HT Kulüp farkıyla en özel haberleri bizden duymak için bizi takipte kalın. Bloomberg HT Magazin'le ekranda keyifli dakikalar sizleri bekliyor olacak. htkulup.com'da her sabah özel ve güncel haberlerle yine sizlerin bir numaraları tercihi olmaya devam edeceğiz.

Biz yeni sezona hazırız. Ya siz bu hızlı tempoda bizi takip etmeye hazır mısınız?

Her şey gönlünüzce olsun...

İyi haftalar...




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR