Uzun bir bayram tatiline girmemize saatler kaldı. Bugün mesai bitimiyle birlikte herkes 9 günlük Kurban Bayramı tatili için yollara düşecek.

Ülkemiz siyasi ve ekonomik açıdan zor günlerden geçse de bu 9 günlük ara herkese iyi gelecek gibi duruyor. Eylül ayı itibariyle yeni sezona bomba gibi hazırlanmak isteyen herkes, Kurban Bayramı'nda yenilenecek.

Sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler, dün akşam itibariyle Atatürk Havalimanı'na akın etmeye başladı. Magazin, sanat, sosyete, iş ve cemiyet dünyasından tatilciler, valizlerini yüklenmiş uçağına binmek üzere havalimanının yolunu tutmuştu.

Kimi sevgilisiyle Mikonos'a, kimi Göcek'te mavi tura, kimi Ege'ye, kimi Akdeniz'e gidip tekne tatiline başlamak için sabırsızlanıyordu.

Sevil Sabancı ile sevgilisi Ferhat Ferhangil, Mikonos'ta bayramın tadını çıkaracak. Derya Ayaydın ise Mikonos'a giderken havalimanında görüntülendi. Bodrum'un da bayramda ünlü misafirleri var. Kaan Boyner, Ozan Şer, Zeynel Abidin Erdem bayramı Bodrum'da geçirecek.

Tabii bayramı güzelleştirmek adına biz HT Kulüp ailesi olarak ekip arkadaşlarımızla siz tatildeyken plajda, otelde her yerde bizimle olun diye htkulup.com'u yenilemeye, sizinle olmaya devam edeceğiz.

Tatilde kim nerede ne yapıyor? diye merak ettiğinizde htkulup.com'u ziyaret etmeniz yeterli...

Herkese gönüllerince geçireceği bir bayram diliyorum.

Mutlu bayramlar...





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR