Tatil denildiğinde herkesin aklına deniz, kum, güneş üçlüsü gelir... Tatile çıkan sosyete ve iş dünyasından ünlü isimler de bu aylarda deniz, kum ve güneş üçlüsünün tadını doyasıya çıkarıyor.

Biz de HT Kulüp ailesi olarak Bodrum, Çeşme, Alaçatı, Marmaris, Göcek, Fethiye gibi gözde tatil merkezlerinde kim, nerede, ne yapıyor? diyerek htkulup.com ve Instagram hesabımızdan siz değerli okuyucularımızla anbean paylaşıyoruz.

Sosyal medya günümüzde oldukça önemli bir mecra haline geldi. Malum, sosyal medya sayesinde herkes birer muhabir artık. Sosyal medyadan herkes herkese ulaşabiliyor. Herkes kendi hayran kitlesini oluşturarak, kendini bir şekilde ifade ediyor. Biz de HT Kulüp olarak 150 bine yakın gerçek takipçimizle sosyal medyada haberleri ilk kez duyurarak beğeni rekorları kırıyoruz. Rengârenk yaz fotoğraflarıyla sosyal medyayı renkli bir mecraya dönüştürüyoruz. Siz de akıllı telefonunuzdan ht_kulup Instagram hesabını takibe başlarsanız, htkulup.com'daki tüm haberleri Instagram'dan da takip edebilirsiniz.

Gelelim Bodrum, Çeşme, Göcek hattında yaşananlara. Ege kıyıları sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin tekneleriyle dolup taşmakta. Geçtiğimiz haftaya damga vuran en önemli olay bence Nevbahar Koç'un dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş'ı Bodrum'daki teknesinde ağırlamasıydı. Yunanistan'a giden Arzu Sabancı ve oğlu Hacı Sabancı ise Mikonos'u ayrı ayrı geziyor.

Mikonos'ta doğum gününü kutlayan Aylin Saruhan ise yakın arkadaşı Derin Mermerci Aydın ve bir grup arkadaşıyla komşuya tatile gidenlerden. Bodrum'a demir atan işadamı Serdar Bilgili ise oğlu Ali'yle zamanının çoğunu geçiriyor.

Tatil detayları anlat anlat bitmez. Siz en iyisi htkulup.com'un manşetleri arasında Bodrum, Ege, Mikonos'a doğru keyifli bir yolculuğa çıkın.

İyi haftalar...




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR