Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi durum, yaşadığımız terör olayları, her gün artan şehit haberleri, herkesi derinden sarstı. Ülke olarak zor bir süreç, sıkıntılı bir yaz sezonu geçirdik.

Umarım 9 günlük Kurban Bayramı tatili yaralarımızı biraz olsun sarmaya yardımcı olur. Şehit ailelerinin ve yakınlarının bu bayramı oldukça zor geçecek; şehit ailelerine Allah'tan sabır diliyorum, şehitlerimizi de Allah rahmet etsin.

Ülke olarak barış ve huzur içinde bir bayram geçirmemizi temenni ediyorum. Yaşadığımız bu zor günlerde, Kıbrıs ve Antalya'da yapılacak konserler de iptal edildi. Otel ve casino yöneticilerinin aldığı ortak kararla bu yıl yavru vatanda yapılacak tüm eğlenceler ve konserler iptal oldu. Bu duyarlı davranışta emeği geçen herkesi kutlarım. Toplum olarak birlik ve beraberliğimize en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, 9 günlük tatil arası herkese rehabilite edecek.

İş dünyası ve sosyeteden birçok ünlü isim de bayram tatili için yarından itibaren yolculuğa çıkmaya başlayacak. Londra, İtalya, Paris yine Türk turistlerle dolup taşacak. Sonbahar güneşinden faydalanmak isteyen bazı tatilciler de Göcek ve Bodrum koylarında teknelerini demirleyecek.

9 günlük bayram tatilinin herkese iyi geleceğini düşünüyorum. Toplumsal barışa vesile olacağını da inandığım tatil molasında huzurlu, sevgi ve barış dolu günler geçireceğimizi umuyorum.

Herkesin Kurban Bayramı'nı şimdiden kutlarım.

Mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle

İyi tatiller...



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR