Modanın kalbi İstanbul'da atacak diyorum; çünkü bugün itibariyle İstanbullu modaseverler için şölen tadında bir etkinlik başlıyor. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, 5. sezonunu Antrepo 1 ve 7’de karşılıyor.

41 tasarımcının 2015 Sonbahar - Kış koleksiyonlarını sergileyeceği moda haftası yine çok ses getirecek.

Türkiye'nin en önemli moda etkinliği olan Fashion Week Istanbul'u modaseverlerin yanı sıra blooger'lar, moda editörleri, gazeteciler, modaya gönül verenler ve sosyete ve iş dünyasının ünlü isimleri izleyecek.

RAİSA & VANESSA, ÖZGÜR MASUR, HAKAN AKKAYA, RASHID BY RAŞİT BAĞZIBAĞLI gibi tasarımcıların yeni koleksiyonlarını görücüye çıkaracağı moda şölenini HT Kulüp sayfasından ve htkulup.com'dan takip edebilirsiniz.

Bu sene de cemiyet hayatının tarz sahibi kadınlarının defileleri gölgede bırakacağına eminim. Bir defileden diğerini koşan ünlü hanımlar, birbirinden renkli görüntülere sahne olacak. Gerçi geçtiğimiz yıl sosyete moda haftasına çok rağbet etmese de bu sene durumun değişeceğine inanıyorum.

Türkiye'de modaya dair bu tarz etkinliklerin olması çok sevindirici. Birbirinden güzel modellerin podyumda arz-ı endam edeceği, ünlü tasarımcıların 2015 sonbahar kış koleksiyonlarını görücüye çıkaracağı moda haftası bugün start alıyor. Bugün Niyazi Erdoğan, RAİSA & VANESSA, Meltem Özbek, Salih Balta ve DB Berdan, Ece Gözen defileleriyle modaseverlere unutulmaz bir gün yaşatacak.

O zaman herkese modayla dolu bir hafta dilerim.

RAİSA & VANESSA,

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR